Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester is blue! City a făcut demonstraţie de forţă cu United. ”Diavolii” lui ten Hag, ”anesteziaţi” pe ”Teatrul Viselor”

VIDEO | Manchester is blue! City a făcut demonstraţie de forţă cu United. ”Diavolii” lui ten Hag, ”anesteziaţi” pe ”Teatrul Viselor”

Premier League

Comentarii

Manchester City a pulverizat-o pe Manchester United, chiar în casa ”diavolilor”. ”Cetăţenii” s-au impus cu un categoric 3-0, iar scaunul lui Erik ten Hag tremură din temelii.

Echipa lui Guardiola a deschis scorul în minutul 26 prin golgheterul Erling Haaland, care a transformat un penalty obţinut tot de el, în urma unui fault comis de Rasmus Hojlund. Acelaşi Haaland a ratat o ocazie imensă la ultima fază a primei reprize, când Onana a respins fabulos lovitura de cap a norvegianului.

Haaland şi-a luat revanşa în startul părţii secunde şi a reuşit să dubleze avantajul ”cetăţenilor”. Super-atacantul transferat de City de la Borussia Dortmund a avut ultimul cuvânt de spius în meci în minutul 80, atunci când i-a pasat decisiv lui Phil Foden.

În urma acestui rezultat, City a urcat pe locul trei, cu 24 de puncte, în timp ce United este pe opt, cu 15 puncte.

VIDEO | Manchester United - Manchester City 0-3, în Premier League

 

Afla mai multe despre: manchester unitedmanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare