Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United trece de WBA şi se menţine la 11 puncte în spatele liderului City! Lukaku şi Lingard i-au adus victoria lui Mourinho. Vezi golurile

VIDEO | Manchester United trece de WBA şi se menţine la 11 puncte în spatele liderului City! Lukaku şi Lingard i-au adus victoria lui Mourinho. Vezi golurile

Premier League

Comentarii

Manchester United evoluează în deplasarea de la West Brom. Meciul este programat duminică, de la ora 16:15, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 2. Toate fazele importante se pot vedea şi pe www.telekomspor.ro.

WBA - Manchester United 1-2 (Barry 77 / Lukaku 27, Lingard 35)

Manchester United s-a impus în partida disputată în deplasare cu WBA, scor 2-1, într-un meci contând pentru etapa 18 din Premier League.

Romelu Lukaku a deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură de cap din centrul careului, iar Jesse Lingard a făcut 2-0, după o fază în care a beneficiat şi de o deviere decisivă a unui fundaş advers.



Scorul final a fost stabilit de Gareth Barry, în minutul 77.

Trupa lui Jose Mourinho se menţine astfel pe locul 2 în Premier League, la 11 puncte distanţă de liderul Manchester City.

Echipele de start

  • WBA: Foster - Nyom, Hegazi, Evans, Gibbs - Livermore, Krychowiak, Yacob - Burke, Rondon, McClean
  • Manchester United: De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Young - Herrera, Matic - Mata, Lingard, Rashford - Lukaku

Min. 77 GOOOL WBA! Gazdele reduc din handicap prin Gareth Barry, după un corner.

Min. 35 GOOOL United! Diavolii se distanţează, după ce şutul lui Lingard e deviat norocos de Hegazi, iar mingea intră în poartă

Min. 27 GOOOL United! Rashford centrează, iar Lukaku înscrie cu o lovitură de cap


”Diavolii” au o şanse extrem de mari să câştige la West Brom, echipă fără victorie de 16 meciuri! Fosta formaţie a lui Gabi Tamaş este tocmai pe locul 19 al clasamentului, cu 14 puncte acumulate pâna în prezent. În total, West Brom a reuşit doar două victorii în acest sezon şi doar una singura pe teren propriu.

Absolut toate echipele importante care au jucat pe ”The Hawthorns” au câştigat. Cel mai probabil, aşa va fi şi cazul lui Manchester United. Trupa lui Jose Mourinho trebuie s-o ţină din victorie în victorie, astfel rivala City ar putea castiga campionatul matematic înca din luna februarie… United s-a impus în precedentul meci direct disputate pe terenul lui West Brom, scor 2-0. Chadli, Dawson si Morrison lipsesc de la gazde, in timp ce Mourinho nu-i are pe Bailly si Carrick.

Afla mai multe despre: manchester unitedwest brompremier leaguetelekom sport 

viewscnt
Articole similare