Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mariano, prezentat la Real Madrid. Atacantul răscumpărat de la Lyon va purta legendarul tricou cu numarul 7

VIDEO | Mariano, prezentat la Real Madrid. Atacantul răscumpărat de la Lyon va purta legendarul tricou cu numarul 7

Real Madrid

Comentarii

Atacantul Mariano Diaz este noul număr şapte al lui Real Madrid. Atacantul dominican răscumpărat de la Olympique Lyon a fost prezentat vineri pe Santiago Bernabeu.

Mariano a primit şansa de a purta legendarul tricou cu numărul şapte, purtat în trecut de fotbalişti care au scris istoria pe Santiago Bernabeu, precum Juanito, Butragueno, Raul şi Cristiano Ronaldo.

 

 

În vârstă de 25 de ani, Mariano revine după doar 14 luni la Real Madrid, club care a păstrat o opţiune de răscumpărare a atacantului, pentru 22 de milioane de euro.

Conducerea campioanei Europei a decis să activeze această clauză în momentul în care a fost informată că Lyon are un acord cu Sevilla pentru transferul atacantului, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de alte cinci milioane de euro.

Mariano a semnat un contract valabil cinci ani cu Real Madrid şi urmează să fie prezentat oficial vineri după-amiază, se precizează în comunicat.

Atacantul dominican a ajuns la academia clubului Real Madrid în 2011, iar în sezonul 2015/2016 a făcut pasul la echipa secundă, înscriind 25 de goluri. La finalul sezonului, a fost promovat de Zinedine Zidane la prima echipă. Concurenţa a fost, însă, acerbă. În acel moment, pe lângă Karim Benzema şi Gareth Bale la Real Madrid se mai aflau Cristiano Ronaldo şi Alvaro Morata. 302 minute a adunat Mariano la Real Madrid, în sezonul 2016/2017, şi a reuşit să înscrie cinci goluri şi să dea două pase decisive.

La finalul sezonului, Real Madrid l-a vândut la Lyon, pentru opt milioane de euro, pentru care a marcat 21 de goluri, dintre care 18 în Ligue 1.

Afla mai multe despre: marianoflorentinoreal madrid 

viewscnt
Articole similare