Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun în Europa League. Rijeka a egalat-o pe AC Milan în ultimile 5 minute de joc, dar italienii s-au impus în prelungiri

VIDEO | Meci nebun în Europa League. Rijeka a egalat-o pe AC Milan în ultimile 5 minute de joc, dar italienii s-au impus în prelungirigalerie foto
Comentarii

AC Milan s-a impus, în a ceastă seară, pe teren propriu, în faţa celor de la Rijeka, scor 3-2.

AC Milan - Rijeka 2-0 (Andre Silva 15, Musacchio 53, Cutrone 90+4 Acosty 84, Elez 90)

Primul gol al milanezilor a venit în minutul 15. Andre Silva îl învinge pe Simon Sluga, după o fază indivinduală. Mateo Musacchio a fost omul potrivit la locul potrivit, în minutul  53, când a dus scorul la 2-0. 

Finalul de joc a fost unul foarte încordat. Boadu Maxwell Acosty reduce din diferenţă după ce depăşeşte în viteză defensiva milaneză şi-l lobează pe Donnarumma. În minutul 90, Josip Elezaduce egalarea din penalty.

În minutul 3 al prelungirilor, Fabio Borini centrează, Patrick Cutrone reia mingea în poartă şi aduce victoria pentru AC Milan.

AC Milan a urcat pe locul 1 în grupă  cu maximum de puncte după primele două etape.

AC Milan a desfiinţat-o pe Austria Viena în meciul precedent din Liga Europa, scor 5-1. Italianii caută o nouă victorie la scor şi împotriva campioanei Croaţiei. Rijeka este fără punct, întrucât pierdut meciul cu AEK, scor 1-2. 

În acest moment, ”diavolii” au o serie de patru victorii consecutive pe teren propriu: 6-0 cu Shkendija, 2-1 cu Cagliari, 2-1 cu Udinese si 2-0 cu Spal. De partea cealaltă, Rijeka are trei meciuri fără înfrângere pe teren străin: 3-1 cu Inter Zapresic, 2-0 cu Hajduk Split si 1-1 cu Slaven Koprivnika.

Afla mai multe despre: ac milanliga europarijekacampioana croatiei 

viewscnt
Articole similare