Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun în Supercupa Spaniei. Un gol validat cu VAR, un penalty ratat în prelungiri şi o execuţie superbă a lui Dembele

VIDEO | Meci nebun în Supercupa Spaniei. Un gol validat cu VAR, un penalty ratat în prelungiri şi o execuţie superbă a lui Dembele
Comentarii

FC Barcelona a câştigat, pentru a 13-a oară, Supercupa Spaniei, după ce a trecut de FC Sevilla, scor 2-1, într-un meci disputat la Tanger, în Maroc. Andaluzii au avut golul validat după consultarea VAR şi a ratat un penalty.

Catalanii au marcat prin Pique ’42 şi Dembele ’79. FC Sevilla a înscris prin Sarabia, în minutul 9. Iniţial, unul dintre arbitrii asistenţi a ridicat fanionul pentru o poziţie de offside, însă, după consultarea VAR, golul a fost validat.

În minutul 90+1, Wissam Ben Yedder (Sevilla) a ratat un penalty.

Ediţia din acest an a Supercupei Spaniei a fost primul joc oficial dintr-o competiţie spaniolă la care s-a folosit sistemul VAR. În plus, în premieră, confruntarea contând pentru Supercupă s-a disputat într-o singură manşă şi în afara Spaniei.

FC Barcelona este câştigătoarea campionatului şi a Cupei Spaniei, iar FC Sevilla este finalista Cupei Spaniei.

Catalanii au mai câştigat Supercupa Spaniei de 12 ori, începând din 1983. Înaintea ediţiei din 2018, precedenta Supercupă câştigată de catalani datează din 2016, când adversară a fost tot Sevilla (2-0 în tur şi 3-0 în retur).

Afla mai multe despre: barcelonapiquemarocdembelesupercupaspania 

viewscnt
Articole similare