Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci superb între Manchester City şi Napoli! Echipa lui Guardiola s-a impus la limită şi are maximum de puncte

VIDEO | Meci superb între Manchester City şi Napoli! Echipa lui Guardiola s-a impus la limită şi are maximum de puncte
Comentarii

Manchester City a învins pe teren propriu pe Napoli, scor 2-1, într-un meci transmis în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport 1.

CLICK AICI pentru VIDEO cu toate golurile

Echipa lui Guardiola a avut o primă repriză de vis. Din minutul 13, englezii conduceau cu 2-0, după golurile lui Sterling (9) şi Jesus (13). Pe jocul perfect al gazdelor, Napoli a avut ocazia să revină în joc, dar Mertens a ratat un penalty (38).

Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, cu italienii prezenţi în atac. Intrarea lui Allan a adus un plus la mijloc, iar Napoli a început să pună probleme. O acţiune superbă a lui Ghoulam a adus un nou penalty, pe care Diawara l-a transformat cu siguranţă (73).

În ultimul sfert de oră, echipa lui Sarri n-a mai avut forţa să egaleze, iar City îşi menţine punctajul maxim în grupa F. Napoli are doar 3 puncte, pe locul 2 fiind Şahtior, cu 6, iar Feyenoord pe 4, cu zero puncte.

Man City (4-1-4-1): Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Sane - G. Jesus

Napoli (4-3-3): Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zieliński, Diawara, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne


 

Echipa lui Guardiola traversează o perioadă excelentă, cu nouă victorii consecutive în toate competiţiile. Campania de Liga Campionilor a început de asemenea bine, cu două succese fără gol primit: 4-0 în deplasare cu Feyenoord, respectiv 2-0 acasă cu Şahtior. 

De cealaltă parte, Napoli pare tot mai în măsură să câştige titlul în Italia după o lungă aşteptare. Trupa de pe San Paolo a luat deja un avans de cinci puncte faţă de Juventus în doar opt etape. Napoli are victorii pe linie în campionat, însă în grupele UEFA Champions League a suferit un şoc, pierzând cu 1-2 pe terenul lui Şahtior. Şi-a revenit repede însă, învingând-o apoi cu 3-1 pe teren propriu pe Feyenoord. 

LIVE VIDEO Manchester City - Napoli, Liga Campionilor

Manchester City şi Napoli s-au mai întâlnit în grupe şi în sezonul 2011/12. A fost 1-1 în Anglia şi victorie cu 2-1 pentru italieni acasă. Multe s-au schimbat de atunci însă, City devenind între timp o pretendentă la câştigarea competiţiei europene. 


Pe teren propriu, City n-a pierdut nici măcar un meci în 2017, doar patru echipe reuşind să plece cu punct de pe Etihad Stadium. În schimb, formaţii precum Liverpool, Arsenal sau Monaco au plecat învinse din Manchester. 

Napoli se laudă cu faptul că a marcat cel puţin o dată în fiecare deplasare disputată pe parcursul acestui an. Mai mult, în 17 dintre partide a înscris minimum două goluri. Au învins-o doar Juventus, Real Madrid şi Şahtior. Trebuie să căutăm adânc în statistici pentru a găsi ultima partidă în care napoletanii n-au marcat. Se întâmpla pe 25 februarie, în acel 0-2 de acasă cu Atalanta. 

TOATE GOLURILE DIN LIGA CAMPIONILOR SUNT VIDEO AICI

Afla mai multe despre: manchester citynapoliliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare