Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Meciuri spectaculoase în La Liga, duminică la Telekom Sport. S-au marcat in total 15 goluri. Le vezi pe toate AICI

VIDEO Meciuri spectaculoase în La Liga, duminică la Telekom Sport. S-au marcat in total 15 goluri. Le vezi pe toate AICI

La Liga

Comentarii

15 goluri s-au marcat în meciurile disputate duminica în La Liga. Le poti urmări pe toate, mai jos.

Real Sociedad a revenit pe primul loc în La Liga după o victorie categorică obţinută la Vigo. Revenit în vară în Spania, David Silva a marcat primul său gol în La liga după 10 ani şi jumătate. Oyarzabal a dus scorul la 2-0 după o acţiune personaă. Intrat la pauză, Portu a dat două pase decisive pentru două goluri identice înscrise de brazilianul Willan Jose. Între cele două reuşite, Aspas a marcat golul de onoare al Celtei, din penalty.

Valencia şi Getafe au terminat la egalitate. La doar 17 ani, Musah a fost titular şi a marcat primul gol al carierei de senior. Getafe a alergat după egalare până în final şi a obţinut-o: chucho a punctat pentru madrileni, cu prima sa reuşită în tricoul lui Getafe. Prelungirile au fost nebune. Angel i-a adus pe oaspeţi în avantaj. În minutul 100, Valencia a primit penalty, iar Soler a egalat la 2.

Betis a facut cel mai bun joc acasa din acest sezon. Sanabria a deschis scorul pe Benito Villamarin  in meciul cu Elche. A fost prima reusita a paraguayanului de la revenirea la gruparea andaluza. A urmat recitalul lui Tello. Fostul jucator al Barcelonei a reusit o dubla. La ambele goluri coautor a fost Canales.  Gazdele si-au permis sa rateze si un penalty, prin Fekir. Nu a fost scor de neprezentare. Josan Fernandez a punctat pentru Elche si Betis s-a impus cu 3-1.

Granada a rămas fără înfrângere în şapte meciuri în toate competiţiile după meciul cu Levante. Machis a deschis scorul cu o execuţie superbă. Andaluzii au rămas în 10 după ce Gonalons a luat roşu direct. Vezo a egalat pentru Levante, care nu a mai câştigat de şase meciuri în Spania.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare