Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Mesajul lui Miriuţă înainte de derby-ul cu FCSB: ”Am aşteptat o viaţă acest meci”

VIDEO. Mesajul lui Miriuţă înainte de derby-ul cu FCSB: ”Am aşteptat o viaţă acest meci”

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost instalat recent pe banca lui Dinamo, după ce Cosmin Contra a semnat cu naţionala României. Fostul antrenor al Concordiei Chiajna le-a transmis suporterilor un mesaj înainte de derby-ul cu FCSB, programat duminică seara, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1.

”Primul meu Derby de România! Am aşteptat o viaţă acest meci, avem nevoie de susţinerea voastră! Împreună vom învinge! Doar Dinamo Bucureşti!”, a spus Vasile Miriuţă pe pagina de Facebook a echipei.

Vasile Miriuţă este dinamovist de mic, iar acum se declară extrem de bucuros că a ajuns la echipa pe care o iubeşte.

"Au mai fost nişte tentative, nu s-au realizat, din păcate, dar niciodată nu e prea târziu. Mă bucur enorm să fiu aici, să fiu antrenorul echipei pe care o iubesc de 42 de ani. Fratele, verişorii şi tata erau dinamovişti şi aşa am ajuns şi eu să ţin cu Dinamo.

E o bucurie foarte mare, mai ales că s-a întâmplat de ziua mea. Nu ştiu când am fost ultima dată atât de bucuros, cred că doar când mi s-au născut băiatul şi fetiţa. Voi face tot ce depinde de mine ca Dinamo să aibă succes", a declarat Vasile Miriuţă în momentul în care a fost instalat în funcţia de antrenor al lui Dinamo.

FCSB-Dinamo se joacă azi, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: dinamofcsbliga 1vasile miriuta 

viewscnt
Articole similare