Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesut Ozil s-a căsătorit. Aleasa inimii sale a ridicat invitaţii de la mese cu o melodie cântată chiar de ea

VIDEO | Mesut Ozil s-a căsătorit. Aleasa inimii sale a ridicat invitaţii de la mese cu o melodie cântată chiar de eagalerie foto
Comentarii

Mesut Ozil s-a căsătorit cu Amine Gulse, fostă Miss Turcia. Atacantul de 30 de ani al lui Arsenal a ales ca nunta să aibă loc la Istanbul.

Ceremonia a avut loc pe malul Bosforului, în prezenţa preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care i-a fost cavaler de onoare atacantului de la Arsenal. 

Petrecerea a avut loc la un hotel de 5 stele, iar invitaţii au fost anunţaţi că toţi banii strânşi vor fi donaţi. "Sunt norocos şi privilegiat. Cariera de fotbalist profesionist mi-a oferit tot ceea ce îmi doream. Îi invit pe toţi cei care doresc să ne susţină în ajutorarea copiilor. Eu şi Amine vom suporta costurile a o mie de operaţii de care vor avea nevoie copiii aflaţi în nevoie. Sper ca, datorită dumneavoastră, numărul să fie mult mai mare", a declarat Ozil. 

Amine Gulse este născută în Suedia, iar în 2014 a fost Miss Turcia. Are 26 de ani şi este una dintre cele mai frumoase femei de origine turcă. În plus, la petrecere a impresionat cu vocea sa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mesutozilnuntaaminegulseistanbul 

viewscnt
Articole similare