Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica îl "urechează" pe Băluţă: "N-am idee de aşa ceva"

VIDEO | Mihai Stoica îl "urechează" pe Băluţă: "N-am idee de aşa ceva"

Superliga

Comentarii

CS U Craiova şi FCSB se pregătesc de meciul direct de duminică. Partida de la Severin va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe telekomsport.ro, de la ora 20:45.

"Am citit o declaraţie a lui Alexandru Băluţă în care se arăta nemulţumit de faptul că noi nu considerăm meciul acesta important. Nu ştiu cine de la Steaua a spus aşa ceva. Ştiu doar că pentru noi este cel mai important meci al acestei părţi a sezonului. Sigur că ne dorim foarte mult să ne consolidăm prima poziţie din grupa de Europa League, dar, la momentul actual, cel mai important meci este cel cu Universitatea Craiova. O să-mi prezint scuzele, pentru că am spus că ne vom lupta la titlu doar cu CFR Cluj. În momentul de faţă, cred că Universitatea Craiova practică, în afara noastră, cel mai bun, cel mai spectaculos şi cel mai eficient fotbalul din Liga I" , a spus directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica.

În schimb, Dică e nemulţumit că derby-ul de duminică nu se va disputa pe noul stadion din Craiova, ci la Severin.

"Cred că ar fi fost un lucru pozitiv şi pentru ei, dar şi pentru noi dacă se juca meciul pe noul stadion din Craiova. Venea Steaua, nu venea orice echipă. Ar fi fost un joc important pentru ambele echipe şi cred că ar fi fost stadionul plin" , a declarat antrenorul roş-albaştrilor, Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbsteauacraiovabalutaeuropa leagueliga 1campionatderby 

viewscnt
Articole similare