Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mioveni este la un pas de promovare, dar Niculescu îşi avertizează jucătorii: "Nu au rezolvat nimic cu această victorie"

VIDEO | Mioveni este la un pas de promovare, dar Niculescu îşi avertizează jucătorii: "Nu au rezolvat nimic cu această victorie"

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a învins-o pe Turris Turnu Măgurele, scor 1-0 şi este foarte aproape de promovarea în Liga 1. Totul se va decide în ultima etapă, atunci când Mioveni joacă cu Petrolul Ploieşti.

"Trei puncte mari, dar îmi avertizez băieţii pe această cale să nu se culce pe-o ureche, crezând că au rezolvat ceva cu această victorie", a declarat Niculescu despre victoria de la Măgurele. 

Cu toate că echipa sa a câştigat, a fost un meci dificil, recunoaşte Niculescu, atât din cauza oboselii, cât şi din cauza căldurii: "Am suferit enorm, cel puţin în repriza secundă. S-a văzut că am jucat în 7 zile, ăsta a fost al treilea meci în 7 zile. Al treilea meci a venit şi în acest cuptor. A fost cuptor la nivelul gazonului, 45-47 de grade cred că au fost la nivelul gazonului, dar asta s-a văzut în special în repriza secundă".

Pentru Mioveni urmează ultimul meci, cu Petrolul Ploieşti, unde se va decide dacă revine sau nu în Liga 1.

"Depinde totul exclusiv de noi, sper ca duminică seara să ne bucurăm în totalitate. Când nu eşti serios şi tinzi să stai în vârful picioarelor, să nu rămâi cu capul pe umeri şi cu picioarele pe pământ, fotbalul te pedepseşte", a mai spus Niculescu după meci. 

Afla mai multe despre: cs mioveniclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare