Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment incredibil la Tunisia - Turcia. Unul dintre jucătorii lui Mircea Lucescu l-a ameninţat cu moartea pe un fan: ”N-am putut să mă abţin!”

VIDEO | Moment incredibil la Tunisia - Turcia. Unul dintre jucătorii lui Mircea Lucescu l-a ameninţat cu moartea pe un fan: ”N-am putut să mă abţin!”

Stranieri

Comentarii

Cenk Tosun a fost în centrul unui moment foarte tensionat în timpul amicalului Tunisia - Turcia, scor 2-2. Internaţionalul turc a fost eliminat după ce l-a ameninţat cu moartea pe un suporter tunisian.

Selecţionata antrenată de Mircea Lucescu a susţinut un amical cu Tunisia, partidă care s-a desfăşurat în Elveţia. Meciul a fost însă marcat de un moment mai puţin fericit. La scorul de 1-1, Cenk Tosun l-a ameninţat cu moartea pe un suporter advers. Scandalul a început după ce fanii tunisieni au început să arunce cu obiecte în tatăl şi în unchiul lui Cenk Tosun.

Atacantul lui Everton nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi i-a făcut semn unui suporter că-i taie gâtul: ”Nu m-am putut abţine după ce am văzut ce se întâmplă în tribune. Îmi prezint scuzele, nu trebuia să reacţionez aşa. Familia e cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Tosun la finalul meciului.

Faza s-a petrecut în minutul 59, la scorul de 1-1 şi arbitrul a decis să-l elimine pe Cenk Tosun. Tunisia a trecut apoi în avantaj, în minutul 79, prin Sassi, dar Turcia a reuşit să scoată un 2-2 prin golul marcat de Soyuncu, în minutul 90. Scorul fusese deschis de Tosun, în minutul 54, din penalty, iar Badri a egalat pentru Tunisia, în minutul 56.

Afla mai multe despre: cenk tosunturciatunisiaamical 

viewscnt
Articole similare