Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente de panică la Astra. Un jucător a fost trimis la spital după ce a început să scuipe sânge

VIDEO | Momente de panică la Astra. Un jucător a fost trimis la spital după ce a început să scuipe sânge

Superliga

Comentarii

Serge Nyuiadzi, jucător legitimat la Astra, a fost transportat la spital după ce s-a ciocnit cu Bălgrădean, în minutul 50, la o fază la care echipa lui Edi Iordănescu a primit lovitură de la 11 metri. Nyuiadzi a scuipat sânge, astfel că medicii Astrei au decisă să-l trimită la un consult detaliat. Chiajna - Astra s-a terminat 2-1.

Nyuiadzi le-a dat motive de îngrijorare celor din staff-ul medical al Astrei. În minutul 50, jucătorul francez a urmărit o pasă trimisă prea încet de Manasse către portar. În tentativa de a salva situaţia, Bălgrădean a ieşit din poartă, dar l-a tamponat pe Nyuiadzi. Arbitrul a arătat punctul cu var, dar Nyuiadzi a rămas întins şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.



Ulterior, a fost schimbat. Potrivit Sport.ro, medicii Astrei au decis însă să-l trimită la consult detaliat după ce jucătorul de 26 de ani a scuipat sânge.



Serge Nyuiadzi a fost cel mai bun jucător al Astrei în victoria cu 2-1 în faţa Chiajnei. Jucătorul francez a marcat golul de 1-1 şi a scos lovitura de la 11 metri din care Astra a înscris golul de 2-1. Scorul a fost deschis de Batin, în minutul 14, din penalty.

Afla mai multe despre: serge nyuiadziastraconcordialiga 1accidentare 

viewscnt
Articole similare