Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente incredibile la Sofia. Un fotbalist al lui Ludogoreţ a evacuat un hotel întreg. Care a fost motivul

VIDEO | Momente incredibile la Sofia. Un fotbalist al lui Ludogoreţ a evacuat un hotel întreg. Care a fost motivul
Comentarii

Ludogoreţ a câştigat Supercupa Bulgariei, sâmbătă, după o victorie la scor, 4-0, cu ŢSKA Sofia.

Imediat după meci, jucătorii şi oamenii din staff-ul echipei din Razgrad s-au cazat la un hotel din Sofia, unde se afla şi Alex Dima. Jurnalistul a postat un clip video, pe pagina personală de Facebook, în care a dezvăluit că tot hotelul a fost evacuat din cauza unei gafe a unui fotbalist de la Ludogoreţ.

"Iaca patanie!

Un fotbalist de la Ludogoret a scos un hotel in strada.

Ne-am oprit o noapte intr-un hotel din Sofia. Am primit camera la etajul 12.

La miezul noptii s-a pornit alarma si o voce din difuzoare ne-a invitat sa parasim de urgenta hotelul. S-a activat automat sistemul de presurizare ceea ce a facut ca usile sa se deschida foarte greu iar sunetul sa fie asurzitor.

Initial am iesi pe terasa hotelului dar am realizat ca nu exista scari exterioare. Cand am dat de scarile de evacuare ne-am pus pe coborat. 12 etaje. Ma tot gandeam cum o sa dam de valvataie pe undeva.

La parter, lumea relaxata, pusa pe glume. In hotel era cazata si echipa de fotbal Ludogoret iar un fotbalist si-a uitat painea la prajit. 

Ce am invatat din aceasta patanie?

O sa-mi fac obiceiul sa verific atunci cand ma cazez in locuri necunoscute, unde sunt scarile de evacuare, care sunt iesirile de urgenta, sa inteleg arhitectura locului.

“Inspectia” asta o sa-mi ia cateva minute dar poate fi salvatoare in caz de nevoie!" , a scris jurnalistul Alex Dima, pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: ludogoret 

viewscnt
Articole similare