Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Momente incredibile petrecute la vestiare! Fiica unui antrenor a fost bătută de bodyguarzi: ”A fost şocant”

VIDEO | Momente incredibile petrecute la vestiare! Fiica unui antrenor a fost bătută de bodyguarzi: ”A fost şocant”galerie foto

Scene de-a dreptul şocante au avut loc la finalul meciului dintre Coasta de Fildeş şi Maroc din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018

Marocanii s-au impus cu 2-0 şi s-au calificat la turneul din Rusia, dar gazdele n-au ştiut să respecte bucuria adversarilor. Pe tunelul de la vestiare, bodyguarzii au lovit-o pe Candide, fiica lui Herve Renard, selecţionerul marocanilor.

Tânăra a fost dusă imediat la salvarea din interiorul stadionului şi transportată la spital. Din fericire, Candide nu a suferit răni grave şi nu a fost nevoie de spitalizare.

A fost şocant s-o văd pe fata mea într-o asemenea situaţie. Nu înţeleg cum oamenii se pot comporta astfel cu suporterii şi, mai presus de orice, cu o fată. E inacceptabil”, a spus Renard la conferinţa de presă de după meci.

VEZI AICI IMAGINILE

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.