Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Momente ŞOCANTE pe un stadion din Dâmboviţa I A scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse: "Aşa ceva nu am văzut niciodată"

VIDEO Momente ŞOCANTE pe un stadion din Dâmboviţa I A scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse: "Aşa ceva nu am văzut niciodată"

Fotbal

Comentarii

Meciul dintre Steagul Roşu Colacu – Unirea Slobozia Moară poate reprezenta un scenariu de film. Cu zece minute înainte de finalul întâlnirii s-a iscat un incident în terenul de joc, iar la marginea terenului au putut fi urmărite imagini apocaliptice.

Conform celor de la dbonline.ro, unul dintre spectatorii Steagului a scos o sabie, cu care ar fi lovit un admirator de la Slobozia Moară. "Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat ofsaide şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului.

După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total. Tot în acest moment (minutul 80), scene groaznice  au apărut la marginea terenului. S-au spart geamuri la maşinile spectatorilor adverşi, dar cred că şi ei au provocat acest scandal. De asemenea, în spate, un spectator de-al nostru a scos sabia, după ce şi fanii adverşi au scos o bâtă din maşini. Nu trebuia să se ajungă la aşa ceva", a declarat Vasile Niţă. 

Antrenorul de la Slobozia Moară a fost la INML, unde i s-au găsit tăieturi la cap, coaste fisurate şi tăierturi la buză:  “Nu pot să dorm de durere. Am leziuni la cap, buze şi torace. Am fost şi la INML şi s-au mirat şi doctorii de acolo în ce stare am ajuns acolo în urma unui meci de fotbal. Mi-au spus că am fost în război şi nu la fotbal”. 

Afla mai multe despre: scandalsocantsabiedambovitapolitiebataieincidentevideoviolenta 

viewscnt
Articole similare