Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care cariera lui Cristi Chivu putea lua un cu totul alt drum! A semnat cu Steaua, dar mutarea a picat în ultimul moment

VIDEO | Momentul în care cariera lui Cristi Chivu putea lua un cu totul alt drum! A semnat cu Steaua, dar mutarea a picat în ultimul moment

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Chivu a dezvăluit pentru Telekom Sport un moment petrecut la începutul carierei sale, când încă juca la CSM Reşiţa şi a fost la un pas să ajungă la Steaua. Se întâmpla în 1998, când fundaşul devenit între timp căpitanul echipei naţionale avea doar 18 ani. Acesta a semnat cu Steaua, însă roş-albaştrii nu i-au respectat o clauză din contract: ca Reşiţa să primească o sumă de bani în schimbul său. Înţelegerea a picat, iar ulterior Chivu a semnat cu Universitatea Craiova.

După un singur an Chivu a ajuns la Ajax şi a avut o carieră impresionantă, încununată cu câşigarea Ligii Campionilor în tricoul lui Inter Milano, în 2010.



"Domnul Păunescu a şi trimis o maşină la Reşiţa, am fost la Bucureşti. Am şi semnat un contract cu Steaua. Doar că am avut o singură dorinţă: clubul CSM Reşiţa să primească bani în schimbul transferului meu. Semnasem contractul cu această clauză. Din păcate Steaua nu a plătit-o", a rememorat Chivu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chivusteauacraiovaajax 

viewscnt
Articole similare