Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul neaşteptat trăit de Bogdan Andone pe Arena Naţională: "Nu mă gândeam la asta" Ce spune despre întâlnirea cu foştii săi fotbalişti

VIDEO | Momentul neaşteptat trăit de Bogdan Andone pe Arena Naţională: "Nu mă gândeam la asta" Ce spune despre întâlnirea cu foştii săi fotbalişti

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei a explicat care a fost secretul succesului în faţa echipei pe care a părăsit-o la începutul lunii august.

El şi-a luat revanşa după ce a acuzat influenţa lui Gigi Becali în decizia sa de a demisiona de pe banca roş-albaştrilor. Până şi Bogdan Andone a fost suprins de evoluţia jucătorilor săi în succesul împotriva fostei sale formaţii. 

"Nu mi-am imaginat acest rezultat sau scenariu. Ştiam că băieţii s-au pregătit bine în aceste două săptămâni, cei care au fost la Ploieşti cu mine. A fost important ca jucătorii veniţi de la echipa naţională, Budescu, Alibec, Radunovic, să prindă ritm, să se antreneze cu noi, să ştie şi ei ce am pregătit, să fie şi ei la nivelul echipei. Mă bucur că au înţeles, că au reuşit acest lucru şi că băieţii au muncit şi au avut spirit de sacrificiu şi determinare. E meritul lor în totalitate, merită felicitaţi, au făcut un joc foarte bun din punctul meu de vedere. Mă bucur că jucătorii mei au dat dovadă de inspiraţie, au avut maturitate, au ştiu să gestioneze momentele jocului foarte bine şi încă o dată au demonstrat că meritau mai mult la echipa naţională" a declarat antrenorul Astrei al sfârşitul meciului de sâmbătă seară. 

Astra a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga I şi a urcat pe poziţia a doua în campionat. Bogdan Andone admite că această victorie a avut o reţetă diferită, pentru că acesta îşi cunoştea foarte bine adversarul. 

"Aveam câteva informaţii în plus şi ştiam cam ce caracteristici au jucătorii FCSB-ului. Poate mi-a fost mai uşor, între ghilimele, să ştiu cum să îi blochez pe unii dintre ei, care sunt jucătorii lor cheie sau ce nu le place în anumite momente ale jocului şi ce probleme au pe fază defensivă. Am încercat să speculăm şi mi-a ieşit" a încheiat tehnicianul de 44 de ani.  
 
 
 

Afla mai multe despre: astrabogdan andonefcsbrevanşă 

viewscnt
Articole similare