Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moş Crăciun n-a ocolit-o niciodată pe Camelia Potec. Ce-şi doreşte pentru noul an

VIDEO | Moş Crăciun n-a ocolit-o niciodată pe Camelia Potec. Ce-şi doreşte pentru noul an

Special

Comentarii

Şi Camelia Potec s-a pregătit cum trebuie pentru sărbătorile de iarnă. Nu a uitat nici de scrisoarea pentru Moş Crăciun.

Cadourile întregesc povestea frumoasă a Crăciunului petrecut în sânul familiei: ”De cele mai multe ori am fost cuminte şi primeam ceea ce-mi doream în acel an. Sper că şi acum va fi la fel. Nu pot să zic anul acesta ce se va întâmpla, dar sunt ferm convinsă că Moş Crăciun îmi va aduce măcar o parte din ceea ce-mi doresc”

Potec şi-a dedicat întreaga copilărie sportului de performanţă şi, chiar dacă era plecată prin diferite cantonamente, în preajma sărbătorilor Moşul nu a ocolit-o niciodată: ”Există cadouri de suflet, există cadouri care te impresionează şi la care nu te aştepţi. Şi există ceea ce-ţi doreşti. Toate cadourile sunt frumoase, iar bucuria aceea pe care o simt şi acum la maturitate de a deschide acel cadou, care nu ştii ce conţine, a rămas şi asta conteaza cel mai mult. Este adevărat că îmi place să fie aşa, mici şi multe”.

Camelia Potec nu a uitat să fie copil. Şi, pentru a fi sigură că va primi tot ce îşi doreşte, i-a trimis conştiincioasă scrisoarea Moşului: ”Poate ar trebui să vă dau scrisoarea mea la un moment dat, dacă mi-o aduce Moşul, după ce trece pe aici, dar îmi doresc în primul rând sănătate. Anul 2017 chiar a fost un an extraordinar din aproape toate punctele de vedere”.

Afla mai multe despre: camelia potecmos craciun 

viewscnt
Articole similare