Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "N-am greşit cu nimic nimănui! Mingea era pe stânga şi mă înjurau pe mine!" Enache, fără menajamente despre relaţia cu fanii FCSB

VIDEO | "N-am greşit cu nimic nimănui! Mingea era pe stânga şi mă înjurau pe mine!" Enache, fără menajamente despre relaţia cu fanii FCSB

Superliga

Comentarii

Gabi Enache a vorbit deschis în cantonamentul din Antalya despre dificultăţile întâmpinate în relaţia cu fanii FCSB. Fundaşul a fost luat în colimator în multe rânduri de fanii vicecampioanei, fiind scos ţap ispăşitor în momentele în care jocul echipei nu funcţiona cum şi-ar fi dorit toată lumea.

Enache spune că se simte nedreptăţit şi chiar a luat decizia de a nu mai citi presa, în condiţiile în care nu a considerat justificate nici criticile primite din partea jurnaliştilor: "Echipa bătea cu 4-0 şi tot eu eram cel ma slab de pe teren!"

"N-am greşit cu nimic nimănui. Am încercat să-mi fac treaba şi am luat-o ca pe un motiv de ambiţionare (n.r. înjurăturile fanilor), n-am stat să bag în seamă toţi oamenii din tribună.

Mingea era pe partea stângă şi ei îl înjurau pe Enache, pe dreapta. Pentru mine a fost incredibil. Mi-am făcut treaba cum am putut şi am încercat să nu bag în seamnă.

Dacă mingea era pe stânga şi ei îl înjurau pe Enache, pe partea dreaptă, care stătea pe loc, pentru mine deja e prea mult. Am încercat să nu mai bag în seamă şi dacă le auzeam, să le demonstrez că nu e aşa!

Am încercat toate modalităţile şi asta a fost cea mai bună (n.r. să nu mai citească presa). Eu să mă simt liniştit, să fiu foarte bine pentru că sunt mulţi oameni răi şi urmăresc să facă rău. Am evitat aceste lucruri şi mi-a fost mult mai bine.

La un moment dat am citit presa, apoi am că cel mai slab om de pe teren eram eu. La fiecare meci... Am bătut cu 4-0, eu eram tot cel mai slab om de pe teren. Am ajuns la un moment de saturaţie. Nu conta, puteam să fiu cel mai slab om din ţara asta, dar eu la următorul meci eram titular.

Au fost discuţii (n.r. legate de un transfer), dar nu m-am gândit niciodată să plec din cauza suporterilor. Eu nu am război cu absolut nimeni şi nu o să fac aşa ceva. Sunt la echipă, joc, dau 100% pe teren şi cel mai important e să fiu apreciat de oamenii din jurul echipei
", a declarat Gabi Enache.


 

Afla mai multe despre: gabi enachefaniinjuraturirelatie enache fanienache fcsb 

viewscnt
Articole similare