Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli a întrerupt seria de 10 victorii consecutive a lui Inter! Pentru Juventus continuă criza. Rezultatele zilei din Serie A

VIDEO | Napoli a întrerupt seria de 10 victorii consecutive a lui Inter! Pentru Juventus continuă criza. Rezultatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Napoli a scos o remiză pe Giuseppe Meazza în derby-ul etapei din Serie A. Milan a profitat de un nou pas greşit făcut de Juventus şi şi-a consolidat locul secund în clasament.

Inter - Napoli 1-1

Napoli a întrerupt seria de 10 victorii consecutive a Interului în Serie A. Cele două formaţii au terminat la egalitate, 1-1. Inter a început în forţă şi a trecut în două rânduri pe lângă gol la aceeaşi fază. Meret a intervenit însă în faţa lui Darmian şi Lautaro Martinez.

Nerazurri au fost mai insistenţi şi deschis scorul. Darmian, servit excelent de Bastoni, a reuşit în cele din urmă să înscrie. Napoli a alergat după egalare aproape toată repriza a doua şi a reuşit să scoată un punct. Juan Jesus, lăsat liber în careu, a restabilit egalitatea.

Inter a rămas lider detaşat în Serie A, la 14 puncte în faţa Milanului.  Napoli s-a apropiat la nouă puncte de locul patru, ocupat de Bologna.

Verona - AC Milan 1-3

Milan s-a impus fără probleme la Verona. Căpitanul Theo Hernandez a deschis scorul după o fază la care norocul i-a surâs de două ori. Americanul Pulisic a dublat avantajul rossonerilor. Verona a sperat degeaba după şutul fabulos al olandezului Noslin. Ultimul cuvânt l-a avut tot Milan. Chukwueze a făcut 3-1, iar echipa lui Pioli şi-a consolidat locul al doilea.

Roma - Sassuolo 1-0

Roma s-a apropiat la trei puncte de locul patru în Serie A după ce s-a impus pe Olimpico cu Sassuolo. Căpitanul Pellegrini a decis soarta partidei cu o super execuţie din afara careului. Echipa lui De Rossi a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Serie A. Sassuolo a rămas pe locul 19.

Juventus - Genoa 0-0

Continuă criza la Juventus! Bătrâna Doamnă s-a încurcat acasă cu Genoa. Kean putea aduce victoria în minutul 90, dar a nimerit bara. Abia revenit după suspendare, Vlahovic a luat roşu şi va sta pe bară în meciul următor.

Afla mai multe despre: rezultate serie ameciuri serie ainter serie anapoli interjuventus 

viewscnt
Articole similare