Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO NBA | Golden State Warriors, eşec pe teren propriu cu Miami Heat. Curry si Thompson, din nou modeşti. Californienii, bilanţ negativ în Vest

VIDEO NBA | Golden State Warriors, eşec pe teren propriu cu Miami Heat. Curry si Thompson, din nou modeşti. Californienii, bilanţ negativ în Vest

NBA

Comentarii

Golden State Warriors a suferit un nou eşec pe teren propriu, de această dată cu Miami Heat. Steph Curry si Klay Thompson au avut iar prestaţii modeste.

Eşec pentru Golden State în faţa celor de la Heat

Golden State Warriors a pierdut partida de pe teren propriu cu Miami Heat, scor 102-114, transmisă în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Miami ajunge la patru victorii consecutive şi strânge al zecelea succes stagional în deplasare, număr la care au mai ajuns doar Minnesota, Denver şi Dallas

Tyler Herro a fost omul meciului, cu 26 puncte marcate pentru Miami Heat, însă surpriza a venit de la Jamal Cain, care cu 18 puncte şi-a egalat recordul carierei.

Bam Adebayo a fost şi el la înălţime. A terminat partida cu un nou double double, 18 puncte şi 11 recuperări. 

Pentru Golden State este a doua înfrângere la rând dupa cea din Denver, în ziua de Crăciun, “The Splash Brothers” - Steph Curry si Klay Thompson - având o nouă partidă sub aşteptări.

Cei doi au combinat pentru doar 26 de puncte, cu 7 din 26 din acţiune, după ce de Crăciun au avut 27 de puncte, cu 10 din 33.

Ambele combatante au avut absenţe importante. De la Golden State a lipsit Draymond Green, suspendat după ce l-a lovit pe 12 decembrie pe pivotul echipei Phoenix Suns, Jusuf Nurkic.

Jucătorul de 33 de ani ar urma să fie suspendat pentru un total de zece meciuri, potrivit publicaţiei The Athletic.

În schimb, absenţele celor de la Heat sunt mai numeroase. Jimmy Butler, Kyle Lowrey şi Caleb Martin, toţi sunt încă indispobili din cauza unor probleme medicale.

Se aşteaptă ca măcar o parte dintre cei trei să revină până la următoarea partidă, cu Utah Jazz, transmisă în exclusivitate pe Orange Sport.

Astfel, Warriors pică pe locul 11 în Vest, cu bilanţ negativ, 15-16, în timp ce Heat îşi consolidează locul 4 în Est, 19-12 fiind raportul de victorii-înfrângeri.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna decembrie:

  • 31.12, 0:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Utah Jazz - Miami Heat, Orange Sport 1
  • 31.12, 22:00, Washington Wizards - Atlanta Hawks, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbagolden state warriorsmiami heat 

viewscnt
Articole similare