Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie de meci la Everton - Watford. O revenire spectaculoasă, 12 minute de prelungire şi un penalty ratat în ultimul minut

VIDEO | Nebunie de meci la Everton - Watford. O revenire spectaculoasă, 12 minute de prelungire şi un penalty ratat în ultimul minut

Campionate

Comentarii

Everton şi Watford au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest week-end. Watford a condus cu 2-0, dar Everton a reuşit să revină şi s-a impus cu un gol marcat în prelungiri.

Interimarul Dominic Calvert-Lewin a reuşit să obţină prima sa victorie cu Everton, după patru meciuri. Şi ce victorie. Watford a deschis scorul în minutul 46, prin Richarlison, iar Kabasele a dublat avantajul în minutul 64. Părea a urma un nou eşec pentru Everton. Totuşi, Niasse (67) a reuşit să reducă din diferenţă, iar Calvert-Lewin a egalat (74) dintr-o pasă primită de la Baines.

Finalul meciului oferit însă momente incredibile. Centralul meciului a arătat nu mai puţin de 12 minute de prelungire ca urmare a accidentării lui Gomes, din minutul 51. Baines a făcut 3-2 pentru Everton dintr-o lovitură de la 11 metri, dar în minutul 90+10, Watford un penalty în urma unui fault făcut de Pickford. Watford spera la măcar un punct, dar Cleverley a tras pe lângă poartă.

Afla mai multe despre: evertonwatfordpremier league 

viewscnt
Articole similare