Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nebunie în Serie A! Lazio era condusă cu 3-2 de Torino în minutul 95. INCREDIBIL cât s-a terminat meciul!

VIDEO Nebunie în Serie A! Lazio era condusă cu 3-2 de Torino în minutul 95.  INCREDIBIL cât s-a terminat meciul!

Serie A

Comentarii

Lazio a reuşit să revină senzaţional la Torino, Deşi era condusă în minutul 95 cu 3-2, formatia lui Inzaghi a întors rezultatul în trei minute.

A fost nebunie totală la Torino - Lazio. Cu o mulţime de indisponibili, romanii au marcat primii, prin Pereira, cu o execuţie elegantă. Torino a întors rezultatul în cinci minute: Bremer a egalat, iar Beloti a punctat din penalty.

Milinkovic Savic l-a păcălit pe Sirigu din lovitură liberă şi s-a făcut 2-2 în startul părţii secunde. Finalul a fost incredibil. Lukic a făcut 3-2 pentru Torino în minutul 87. Lazio a primit penalty în minutul 95: revenit după covid, Immobile a egalat la trei.

În minutul 98, Caicedo a adus toate punctele celor de la Lazio, care a bifat a doua victorie consecutivă şi e pe şase în Serie A.

Simone Inzaghi: "Niciodată nu am încetat să credem în victorie!"

La finalul jocului, Simone Inzaghi era un antrenor fericit: "Este o victorie foarte importantă, în faţa unei echipe extrem de bine organizate. Am primit acel gol de 3-2 într-o situaţie ciudata, dar nu am încetat să credem în noi. Am avut abordarea corectă în prima repriză, chiar dacă nu am fost inpiraţi la finalizare" a mărturisit Inzaghi, dupa meci.

După golul din minutul 98 marcat de Caicedo, Simone Inzaghi a fugit direct spre teren: "Nu puteam rata acea îmbrăţişare cu băieţii. Ne-au lipsit atâţia jucători, dar acest lot şi-a demonstrat spiritul şi valoarea. A fost o săptămână dificilă pentru familia noastră şi am prefera să lucrăm în alte circumstanţe, dar ne adaptăm la ceea ce se întâmplă" a mai spus Inzaghi.

Nu e prima dată cu Inzaghi pe bancă când Lazio reuşeşte să revină incredibil în prelungiri. S-a întâmplat şi în decembrie 2019, într-un meci contra lui Cagliari. În minutul 94, Lazio era condusă atunci cu 1-0, dar a câştigat meciul!

Ciro Immobile a marcat golul cu numărul 129 pentru laziali, cu două mai multe decât Giuseppe Signori în istoria clubului. Este la doar 20 de goluri distanţă de legendarul Silvio Piola, pe care s-ar putea să-l depăşească în acest sezon.

Afla mai multe despre: laziorezumate serie a 

viewscnt
Articole similare