Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcearu a trecut peste scandalul de la Piatra Neamţ: "Vreau să se termine cu aceste speculaţii"

VIDEO | Nedelcearu a trecut peste scandalul de la Piatra Neamţ: "Vreau să se termine cu aceste speculaţii"
Comentarii

Pentru naţionala de tineret a României urmează două meciuri oficiale extrem de importante, cu Portugalia şi cu Ţara Galilor.

Înaintea partidei de la Ovidiu, Portugalia este penultima în grupa de calificare, însă are şi două meciuri mai puţin disputate decât liderul România.

"O să fie un meci greu, e clar, ei sunt favoriţi, dar, până la urmă, jucăm acasă şi sperăm să scoatem un rezultat bun. Sunt obişnuit cu stadionul de la Ovidiu, mi-a adus mult noroc şi sper să îmi aducă în continuare" , a declarat Ianis Hagi.

Din lotul lui Isăilă face parte şi petrecăreţul dinamovist Nedelcearu, decis să-şi spele imaginea în "dubla" cu Portugalia şi cu Ţara Galilor.
 
"Ştiu că este o presiune la fiecare meci pe mine. Dar acum e cea mai bună şansă să demonstrez că merit să joc şi sper să se termine cu toate aceste speculaţii la adresa mea. Normal, toţi ne gândim la o calificare. Ştim că au trecut 20 de ani de la ultima calificare a echipei de tineret la Campionatul European şi ne dorim foarte mult să ajungem acolo" , a spus Ionuţ Nedelcearu.
 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniacampionatul europeanfrf 

viewscnt
Articole similare