Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcearu, după meciul pierdut de Dinamo: ”Nu ştiu cât de importanţi suntem noi pentru primul 11”

VIDEO | Nedelcearu, după meciul pierdut de Dinamo: ”Nu ştiu cât de importanţi suntem noi pentru primul 11”

Superliga

Comentarii

Dinamo nu mai bate pe nimeni în campionat, băieţii antrenaţi de Vasile Miriuţă au pierdut în faţa Concordie Chiajna şi au ratat o nouă oportunitate a urca pe locurile de play-off.

Ultimul rezultat pozitiv obţinut de Dinamo, în campionat, a fost un 2-2, pe terenul Universităţii Craiova, în etapa a 10-a.

Nedelcearu este de părere că dinamoviştii vor fi nevoiţi să-şi schimbe, total, atitudinea dacă doresc să prindă play-off-ul în acest sezon. ”Nu mai avem ce să facem acum, trebuie să schimbăm cu totul foaia pentru că dacă continuăm aşa nu vom avea nicio şansă la play-off”.

”Sunt multe lucruri în neregulă, e inadmisibil să pierzi meciuri din faze fixe, unde ţine de responsabiliate şi de concentrare” a mai spus fundaşul dinamovist, la Telekom Sport.

”La ce rezultate avem, nu ştiu cât de importanţi suntem noi în acest moment. Sper cine intră să dea ce are mai bun, să rămână în primul 11 dacă merită şi să câştige echipa pentru că asta e cel mai important”, a comentat Nedelcearu situaţia de la echipa din Ştefan cel Mare.
 

Afla mai multe despre: nedelcearudinamoligaconcordia chiajnanedelcearu suspendat,  

viewscnt
Articole similare