Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcearu, gol pentru Palermo. Fundaşul român a marcat într-un meci important din Serie B

VIDEO | Nedelcearu, gol pentru Palermo. Fundaşul român a marcat într-un meci important din Serie B

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu (27 de ani) a marcat pentru Palermo în Serie B, într-un meci important pentru zona de vârf a ligii secunde din Italia.

UPDATE | Palermo a învins marţi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Cremonese, într-un meci din etapa a 19-a din Serie B. Românul Ionuţ Nedelcearu a înscris un gol pentru gazde.

La Palermo, prima repriză a partidei s-a încheiat în favoarea lui Cremonese. Paolo Ghiglione a deschis scorul în minutul 7, apoi a egalat Ionuţ Nedelcearu – autorul golului din minutul 20, dar Michele Castagnetti a stabilit scorul pauzei în minutul 32, 2-1 pentru oaspeţii din Cremona.

Massimo Coda putea aduce victoria oaspeţilor, dar golul său a fost anulat în minutul 57, pentru ofsaid, iar Palermo a egalat în minutul 72, prin Di Francesco.

S-a încheiat însă 3-2, după reuşita lui Leo Stulac, din minutul 90+7, şi Palermo este pe locul 6 în ierarhia Serie B, cu 32 de puncte, în timp ce Cremonese se află pe poziţia a cincea, tot cu 32 de puncte.


Nedelcearu a marcat primul său gol în acest sezon la Palermo

Palermo şi Cremonese s-au întâlni cu ocazia meciului din etapa cu numărul 19 din Serie B.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ghiglione (7), dar egalarea a venit în minutul 20.

Românul Ionuţ Nedelcearu a marcat pentru Palermo cu o lovitură de cap din centrarea scoţianului Henderson.

Totuşi, oaspeţii au preluat din nou conducerea pe tabelă, prin golul reuşit de Castagnetti (32), din pasa aceluiaşi Ghiglione.

În repriza a doua, a mai venit un gol, tot din partea lui Cremonese, dar a fost anulat pentru offside. Atacantul Coda punctase (54).

În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Nedelcearu, el a fost titular în centrul defensivei lui Palermo alături de italinul Ceccaroni.

Iar în poarta insularilor s-a aflat tot un jucător cunoscut românilor, Mirko Pigliacelli, trecut prin România la Universitatea Craiova.

Pentru Nedelcearu a fost abia primul gol marcat în acest sezon la Palermo, dar a jucat doar trei meciuri. În prezent, este cotat la 1,5 milioane de euro.

În aceeaşi etapă din Serie B, a strălucit Dennis Man, care a marcat şi a pasat decisiv în victoria Parmei cu Brescia (2-0).

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuserie bpalermostranieri 

viewscnt
Articole similare