Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Nici împuşcat nu cădea aşa! O simulare demnă de premiul Oscar vine din Liga a 3-a din Anglia: ”E jenant ce a făcut”

VIDEO | Nici împuşcat nu cădea aşa! O simulare demnă de premiul Oscar vine din Liga a 3-a din Anglia: ”E jenant ce a făcut”

Meciul dintre Wimbledon şi Peterborough din Liga a 3-a din Anglia a adus, pe lângă cele patru goluri, şi o simulare pentru care ar trebui să se dea premiul Oscar imediat.

Marcus Maddison, fotbalistul lui Peterborough, a încercat să obţină eliminarea lui Liam Trotter şi a exagerat la maximum o lovitură în figură, într-o fază la care cei doi jucători nici n-au mai apucat să se atingă.

Din fericire, arbitrul a văzut perfect faza şi le-a acordat fotbaliştilor doar cartonaşul galben. Omului care s-a aruncat mai ceva decât ”împuşcaţii din filme” ar fi trebuit să-i dea direct Oscarul. Aşa joc scenic, mai rar!!! ”E jenant ce a făcut şi cum a vrut să obţină eliminarea mea! N-am văzut aşa ceva în viaţa mea”, a spus Trotter după meci.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.