Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu, pasă de gol superbă în meciul cu Al Nassr. Cristiano Ronaldo i-a răspuns cu un gol extraordinar

VIDEO | Nicolae Stanciu, pasă de gol superbă în meciul cu Al Nassr. Cristiano Ronaldo i-a răspuns cu un gol extraordinar
Comentarii

Formaţia românilor Florin Tănase, Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, Damac, a jucat sâmbătă seară împotriva celor de la Al Nassr, într-o partidă din etapa a 10-a din Arabia Saudită.

Damac a deschis scorul la una dintre ultimele faze ale primei reprize, minutul 45+2, prin camerunezul Georges-Kevin N'Koudou, cel care a primit o pasă fantastică din partea internaţionalui român Nicolae Stanciu.

Pasă de gol pentru Stanciu, împotriva lui Al Nassr

Pasa lui Stanciu a ajuns la fotbalistul african, iar acesta l-a învins pe portarul advers, Najjar.

Ronaldo i-a răspuns lui Stanciu cu un gol superb

În repriza secundă, au ieşit la rampă starurile lui Al Nassr. Primul care a punctat a fost brazilianul Talisca, în minutul 52.

Apoi, 4 minute mai târziu, Cristiano Ronaldo avea şi el să puncteze şi să ducă scorul la 2-1, printr-o lovitură liberă perfectă. Rezultat care avea să se menţină până la finalul partidei.

 

Cristiano Ronaldo a ajuns la 860 de goluri marcate în carieră şi se îşi continuă aventura către borna 1.000. Portughezul demonstrează că mai poate să strălucească, chiar dacă o face într-un ritm mai redus.

Este al 32 gol marcat de Ronaldo pentru Al-Nassr, de când a sosit în Arabia Saudită, în ianuarie 2023.

  • Cosmin Contra a ales să-i titularizeze şi să-i ţină până la final pe teren pe Florin Tănase şi Nicolae Stanciu.

În urma acestui rezultat, Al Nassr a urcat pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce Damac rămâne pe locul 10, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: nicolae stanciual nassrdamaccristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare