Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor anunţă revoluţia la Dinamo: "Urmează rconstrucţia. O să vedeţi o altă echipă". Ce străini au impresionat deja sub comanda lui Rednic

VIDEO | Nistor anunţă revoluţia la Dinamo: "Urmează rconstrucţia. O să vedeţi o altă echipă". Ce străini au impresionat deja sub comanda lui Rednic

Superliga

Comentarii

Dinamo joacă primul meci oficial din acest an, luni, cu Poli Iaşi. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00, şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Echipa este mai puternică decât anul trecut. Nu se va vedea la acest meci, dar o să vă daţi seama pe parcursul acestui campionat de acest lucru. Noi suntem ok, dar poziţia din clasament nu ne face cinste, nu face cinste acestui club. Este normal ca lumea să ne critice atât timp cât eşti pe locul 11.

Mulţi jucători care au venit acum nu prea au jucat la echipele de la care au venit. Vă daţi seama că nu poate să facă nici dânsul din prima. Cu trecerea timpului va face lucruri frumoase aici şi echipa va ieşi din această zonă a clasamentului. Îmi place foarte de Reda Jaadi. Şi cei doi fundaşi laterali sunt foarte buni, Jordan Mustoe şi Naser Aliji.

Va fi foarte greu pentru noi să prindem play-off-ul, deşi vom câştiga toate meciurile. Eu cred că din acest an se va face o reconstrucţie, iar din vară veţi vedea un Dinamo adevărat şi un Dinamo mult mai puternic" , a declarat Dan Nistor.

Afla mai multe despre: dan nistorpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare