Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul fundaş al Barcelonei a fost prins în fapt. Ce a făcut în timpul unui meci din Brazilia! :)

VIDEO | Noul fundaş al Barcelonei a fost prins în fapt. Ce a făcut în timpul unui meci din Brazilia! :)galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

După ce l-a prezentat zilele trecute pe Coutinho, transferat în schimbul a 160.000.000 de euro de la Liverpool, Barcelona a anunţat un nou transfer.

UPDATE. Barcelona a anunţat transferul lui Yerry Mina, În schimbul a 11,8 milioane de euro. Columbianul a semnat un contract pe cinci ani şi jumătate, până în  2023.. Apărătorul în vârstă de 23 de ani va avea o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

În luna aprilie a anului trecut, jucătorul columbian a fost acuzat de jurnaliştii brazilieni că ar fi furat un echipament foto într-un meci, disputat de fosta sa formaţie, Palmeiras. 

Ştirea iniţială:

Yerry Mina, jucătorul în vârstă de 23 de ani, aflat sub contract cu Palmeiras, a fost ales de oficialii catalani pentru a-l înlocui pe Javier Mascherano, care va pleca să joace în China începând cu luna ianuarie. 

Mascherano şi-a motivat decizia de a pleca, precizând că vrea să prindă cât mai multe minute, pentru a fi în formă maximă la Cupa Mondială din Rusia. Mai mult de atât, argentinianul a fost ademenit cu un salariu imens, cu mult peste ce câştigă la Barcelona. 

 

rnesto Valverde a fost impresionat de evoluţiile lui Yerry Mina, iar acesta este considerat înlocuitorul perfect pentru Mascherano, nu doar de tehnicianul Barcelonei, dar şi de oficialii echipei, care sunt pregătiţi să facă o oferă de 10.000.000 de euro pentru fundaşul columbian. Conform sursei citate, transferul ar urma să fie efectuat în această iarnă! Barcelona trebuie să se mişte repede, întrucât fotbalistul se mai află pe listele lui AC Milan şi Juventus!

Afla mai multe despre: minabarcelonamascherano 

viewscnt
Articole similare