Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | OFICIAL | Echipa Simonei Halep a jucat primul meci din istorie. Ce invitat supriză a avut sportiva în tribunele Arenei Telekom

VIDEO | OFICIAL | Echipa Simonei Halep a jucat primul meci din istorie. Ce invitat supriză a avut sportiva în tribunele Arenei Telekom

Tenis

Comentarii

Simona Halep a dat tenisul pe hochei: în această dimineaţă a mers să susţină echipa de hochei pe care o finanţează. În tribune a fost prezent şi antrenorul ei, Darren Cahill.

Simona Halep si-a vazut visul cu ochii: echipa de hochei feminin care ii poarta numele a sustinut primul meci pe gheata patinoarului Telekom Arena. Fetitele au obtinut doar o remiza, dar au fost premiate de Halep. Aceasta le-a oferit autografe si a facut zeci de fotografii alaturi de copiii prezenti la patinoar. 

"Nu prea mă pricep la hochei, dar portarul cred că a fost eroul meciului. Au fost foarte puternice şi s-au bătut cu băieţii, ceea ce înseamnă că a fost foarte bine. S-a terminat 1-1, mă bucur foarte mult pentru ele" , a declarat Simona Halep.

"Încă de la început, Simona Halep a spus că vrea o echipă de fete, toate îmbrăcate în roz, a dat banii pentru tricouri, banii pentru tot" , a spus Ion Ţiriac.

Fetitele din echipa Simonei Halep au fost sustinute din tribune si de australianul Darren Cahill. Acesta a venit la patinoar direct de la aeroport. Va sta in Romania pana aproape de sfarsitul lunii, cand Halep va participa la turneul demonstrativ din Thailanda. 

 

Afla mai multe despre: simona halepion tiriacdarren cahillpatinoar 

viewscnt
Articole similare