Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Palace - Man City 0-0. Meci de coşmar pentru Guardiola. Gabi Jesus şi De Bruyne s-au accidentat grav

VIDEO | Palace - Man City 0-0. Meci de coşmar pentru Guardiola. Gabi Jesus şi De Bruyne s-au accidentat gravgalerie foto

Premier League

Comentarii

Manchester City a remizat alb pe terenul lui Crystal Palace, într-un meci de coşmar pentru Guardiola. Atât Gabriel Jesus şi Kevin De Bruyne s-au accidentat serios şi au fost schimbaţi. Gazdele au ratat un penalty pe final.

City are 59 de puncte strânse în 21 de etape, cu 14 mai mult decât următoarea clasată, Chelsea. 

Final de meci nebun! Gazdele ratează penalty, iar City e la un pas de a da lovitura pe final 

Anul s-a încheiat prost pentru Gabriel Jesus. Guardiola a fost nevoit să-l schimbe în minutul 23 din cauza unei accidentări nefericite. 

În cazul unui succes, Manchester City ajunge la 61 de puncte şi ar putea să-şi ia deja vacanţă, întrucât urmatoărea echipă clasată este la 16 puncte distanţă! În momentul de faţă, echipa antrenată de Pep Guardiola are o serie de şase victorii consecutive: 1-0 cu Newcastle, 4-0 cu Bournemouth, 2-1 cu Leicester, 4-1 cu Tottenham şi 4-0 cu Swansea. Singura infrângere a ”cetăţenilor” în acest sezon a venit în Liga Campionilor, fiind invinşi de Şahtior cu scorul de 2-1, chiar în ultimul meci al fazei grupelor, atunci când City era sigură de calificarea de pe primul loc! Crystal Palace se află imediat peste linia retrogradării, având 18 puncte după 20 de etape. Este fără victorie în ultimele două etape, terminând la egalitate, scor 1-1 cu Swansea şi pierzând cu Arsenal, scor 2-3. City a câştigat clar precedentele trei meciuri directe: 5-0, 5-0 si 3-0 fiind scorurile!

Afla mai multe despre: cityarsenalpremier leaguelive video 

viewscnt
Articole similare