Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru, comentariu GENIAL după ce Moruţan a semnat cu FCSB: ”Băiatu' ăsta a doborât un record...” Continuarea e memorabilă

VIDEO | Panduru, comentariu GENIAL după ce Moruţan a semnat cu FCSB: ”Băiatu' ăsta a doborât un record...” Continuarea e memorabilăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţat a semnat în sfârşit cu FCSB, după serii lungi de negocieri. Imediat după ce fotbalistul a iscălit contractul, au ieşit la iveală toate detaliile financiare.

Astfel, Olimpiu Moruţan va începe cu un salariu de 120.000 de euro pe an, acesta crescând pentru fiecare sezon petrecut la FCSB, până la 220.000 de euro în al 5-lea an de contract. În plus, Moruţan are o clauză de reziliere în valoare de 70.000.000 de euro. În direct la Sport Report, pe Telekom Sport 1, Basarab Panduru a comentat în stilul său caracteristic toate aceste cifre.

”Cine i-a făcut contractul ăsta? Am înţeles că a venit şi cu impresarul. Niciodată, eu dacă eram impresarul lui, nu acceptam aşa ceva. Niciodată nu iei 220.000 de euro, niciodată nu iei 195.000 de euro! Dacă te duci acolo, în doi, trei ani, vrea să te vândă. Vezi puţin din 120.000 de euro, în cel mai bun caz, dacă nu te adaptezi... După te întorci! Moruţan a doborât un record - cel mai slab plătit jucător care are o clauză de 70 de milioane de euro. Nu cred că există vreun jucător care să accepte o asemenea clauză de rezilire şi să accepte 10.000 de euro pe lună. Împărţim pănă ne tragem nişte zerouri, de nu încap aici în televizor”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pandurufcsbmoruţan 

viewscnt
Articole similare