Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe Stoican l-a luat valul după victoria cu FCSB: ”Avem nevoie de un stadion mult mai mare la Iaşi. A fost o seară perfectă”

VIDEO | Pe Stoican l-a luat valul după victoria cu FCSB: ”Avem nevoie de un stadion mult mai mare la Iaşi. A fost o seară perfectă”

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican a trăit din tribune prima victorie a sa ca antrenor împotriva FCSB-ului, iar la finalul meciului le-a cerut autorităţilor din Iaşi un nou stadion pentru echipă.

Sunt fericit şi vă zic sincer că nu ştiu să mă manifest. Sunt bucuros pentru au venit oamenii la stadion, a fost o seară perfectă pentru noi. Am vrea şi un stadion mai mare, mai frumos, că vor oamenii să vină şi n-au unde.

E destul de greu să stau în tribună, am trăit meciul la intensitate maximă. De acum înainte vreau ca banca noastră să fie un exemplu, am vorbit şi cu Trică şi vrem să ne comportăm perfect. Vreau ca deciziile arbitrilor, bune sau rele, să nu fie cu intenţie, iar noi nu vom mai avea ieşiri.

Fără aportul publicului nu cred că reuşeam să câştigăm, fanii ne-au împins de la spate şi am obţinut o victorie mare de tot în seara asta. Ne batem la Playoff, trebuie să avem însă mai multă încredere în noi şi, treptat, rezultatele vor veni. Trebuie să creadă în ei jucătorii că putem bate pe oricine în campionatul ăsta.

Nu reuşisem niciodată o victorie împotriva Stelei, iar asta e o zi importantă. Le mulţumesc fanilor şi repet faptul că avem nevoie de un stadion nou şi mai mare”, a spus Stoican, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: antrenorstoicancsm poli iasifcsb 

viewscnt
Articole similare