Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Povestea lui Ionuţ Panţîru, puştiul care a răpus FCSB! Cât a costat transferul şi imagini inedite din cariera sa

VIDEO | Povestea lui Ionuţ Panţîru, puştiul care a răpus FCSB! Cât a costat transferul şi imagini inedite din cariera sagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Panţîru, 21 de ani, a marcat golul prin care CSM Poli Iaşi a învins-o pe teren propriu pe FCSB, scor 1-0.

Fotbalistul de 21 de ani are o poveste interesantă. Iarna trecută, a fost cumpărat de ieşeni de la Ştiinţa Miroslava, din liga a treia, pentru 10.000 de euro. Miroslava are şi 10% dintr-un viitor transfer.

Panţîru a început fotbalul în clasa a VII-a la LPS Iaşi. Pentru el a urmat un an la Academia Hagi, după care a revenit la LPS, unde a terminat junioratul. A ajuns la Miroslava în luna ianuarie a anului trecut, de la Sighetul Marmaţiei, formaţie la care a activat jumătate de an.

Golul cu FCSB a fost primul în prima ligă pentru Panţîru, care a debutat pe prima scenă într-un meci cu CFR Cluj, în februarie 2017.

"Am avut ceva emoţii în momentul în care am fost chemat de la încălzire, dar când am intrat pe teren au trecut. M-am concentrat la ce aveam de făcut pe teren. Când eşti acolo, nu mai ţii cont de emoţii. A fost un moment special pentru mine, cel mai important moment al carierei mele. Voi păstra mereu acest tricou, este un tricou de pus în ramă. Aşteptam de mult acest debut în prima ligă şi mă bucur mult că am bifat primele minute în Liga 1", declarat Panţîru după debutul în Liga 1.

"Eu voi munci mai mult de la o zi la alta şi sper să ajung cât mai sus, ăsta e obiectivul meu.

Am fost puţin emotivi la început, pentru că aşa cum toată lumea ştie, Steaua e clar cea mai bună echipă din ţară. Dar am fost sprijiniţi de nişte suporteri minunaţi si asta ne-a dat încredere şi din fericire pentru noi am câştigat.

Golul îl dedic familiei şi antrenorului", a fost declaraţia lui Panţîru după victoria cu FCSB.

23 de meciuri a strâns Panţîru în prima ligă

Afla mai multe despre: ionuţ panţîrucsm poli iaşifcsbpoveste 

viewscnt
Articole similare