Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu pregătirea lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur

VIDEO | Primele imagini cu pregătirea lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani), a semnat cu Tottenham Hotspur şi a început pregătirea la baza echipei din nordul Londrei.

Radu Drăguşin poate debuta pentru Spurs chiar în meciul din Premier League de duminică, 14 ianuarie, cu Manchester United, de la ora 18:30.

Venirea fundaşului român de la Genoa este a doua mutare efectuată de Tottenham în această perioadă de transferuri, după venirea lui Timo Werner de la RB Leipzig, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, cu o clauză de a-l păstra permanent în valoare de 17.000.000 de euro.

Aproximativ 30 de milioane de euro au plătit cei de la Tottenham Hotspur lui Genoa pentru internaţionalul român. Fanii celor de la Spurs au aşteptat cu nerăbdare prezentarea lui Radu Drăguşin în tricoul echipei favorite, iar paginile londonezii nu au dezamăgit.

Drăguşin a început deja pregătirea fizică sub comanda noului său antrenor Ange Postecoglou, iar fanii sunt entuziasmaţi să-l vadă pe fundaşul venit de la Genoa la lucru în următoarea perioadă.

În cazul în care Postecoglou nu îl va folosi pe Drăguşin în partida din Premier League cu Manchester United, Drăguşin ar putea debuta într-un duel important din Cupa Angliei, cu Manchester City, pe data de 26 ianuarie.

Tottenham s-a despărţit recent de Eric Dier, un fundaş central englez adus în nordul Londrei în 2014, acesta a fost transferat la Bayern Munchen. 

Singurii fundaşi centrali rămaşi în lotul tehnicianului australian Ange Postecoglou sunt Cristian Romero, Micky Van den Ven şi Radu Drăguşin. În centrul apărării poate juca şi galezul Ben Davies, a cărui poziţie de bază este cea de fundaş stânga.

VIDEO | Pregătirea lui Radu Drăguşin

 

 

 

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamange postecoglougenoatimo werner 

viewscnt
Articole similare