Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Probleme mari şi anchetă internă a clubului Olympique Marseille după incidentul în care a fost implicat Evra

VIDEO. Probleme mari şi anchetă internă a clubului Olympique Marseille după incidentul în care a fost implicat Evra
Comentarii

Oficialii clubului de fotbal Olympique Marseille au deschis o anchetă internă pentru a stabili ''toate responsabilităţile'' în urma conflictului violent dintre fundaşul Patrice Evra şi un suporter, izbucnit la încălzirea jucătorilor, înainte de partida de la Guimaraes, cu Vitoria, din Europa League.

 "În orice caz, un jucător profesionist trebuie să-şi păstreze calmul în faţa provocărilor şi insultelor oricât de nejustificate ar fi ele", a comentat clubul pe site-ul său.

Fostul internaţional francez Patrice Evra a fost eliminat după ce a lovit cu piciorul un suporter al propriei formaţii, în timpul încălzirii dinaintea partidei de la Guimaraes, cu echipa locală Vitoria, din Europa League.

Înaintea acestui incident, câteva zeci de suporteri marseiezi au avut un conflict cu jucătorul. Potrivit presei portugheze, suporterii francezi au încercat să iasă din zona care le era destinată şi să pătrundă pe teren pentru a se răfui cu jucătorii de la OM.

După schimburi verbale între cele două tabere, Evra a reacţionat violent, aplicând o lovitură înaltă de picior unui suporter, iar apoi stewarzii au intervenit pentru aplanarea altercaţiei.

Potrivit unei statistici Opta, ''Patrice Evra este primul jucător care este eliminat înaintea unui meci din Europa League'', care se desfăşoară în formula sa actuală din sezonul 2009-2010.

Situaţia de la Guimaraes a rămas tensionată până la lovitura de start a partidei, cu numeroase fumigene aprinse de suporteri.

Evra (36 ani), care are 81 de selecţii în naţionala Franţei, a fost foarte criticat în ultima perioadă pentru evoluţiile sale dezamăgitoare de la Marseille, pierzându-şi şi locul de titular în faţa tânărului Jordan Amavi (23 ani).

Imaginea cu lovitura de picior a lui Evra a fost comentată pe larg în reţelele de socializare, iar internauţii au comparat-o cu gestul făcut de Eric Cantona, fosta glorie a echipei Manchester United, care a agresat un suporter al formaţiei Crystal Palace în ianuarie 1995, cu o lovitură în stil kung fu, primind o suspendare de nouă luni din partea federaţiei engleze. 

Afla mai multe despre: evraindicenteanchetaproblemescandalviolentaeuropa league 

viewscnt
Articole similare