Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Psihologul" naţionalei. Lobonţ a explicat ce rol are în cantonamentul tricolorilor: "Eu aşa îi ajut"

VIDEO | "Psihologul" naţionalei. Lobonţ a explicat ce rol are în cantonamentul tricolorilor: "Eu aşa îi ajut"

Fotbal

Comentarii

Bogdan Lobonţ a fost marea surpriză a lui Contra din lotul convocat pentru meciurile naţionalei cu Kazahstan şi cu Danemarca. Portarul Romei, însă, a avut un alt rol în cele două partide şi a stat în tribune, de unde a analizat evoluţia tricolorilor.

"Nu m-a surprins convocarea la echipa naţională. De ce să mă surprindă? Ţin foarte mult la echipa naţională, nu m-a surprins deloc. Eram nerăbdător să ajung la Mogoşoaia, să îmi cunosc colegii, să vorbesc cu ei, să mă antrenez cu ei. Iar eu când zic că vreau să-i cunosc, înseamnă că vreau să ştiu când vin ei cu capul în pământ şi de ce. Atunci poţi să ştii cum să-i iei, ştii ce să-i spui, cum să-l încurajezi. Ai văzut cum face pisica cu şoarecele. Crezi că îl omoară din prima? Nu, îl ţine acolo, îl mai lasă să plece, apoi îl ia din nou.

Oricum, eu cu Contra nu mai ţinusem legătura. Am vorbit în momentul în care m-a anunţat că mă vrea la naţională. Mi-a zis că îşi doreşte vin la convocare, că mă doreşte cu acelaşi rol pe care-l am la Roma. Eu îi spun <<Mister>>, nu-i spun pe poreclă. Îi respect rolul, el e antrenor, eu sunt jucător. Astea sunt valorile şi principiile. E vorba de respect, de modestie, de efort şi de lucrul în echipă" , a spus Bogdan Lobonţ la Top Interviuri.

Afla mai multe despre: bogdan lobontechipa nationalamogosoaiacosmin contratop interviuri 

viewscnt
Articole similare