Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pumni şi picioare la un meci de Liga a 4-a. ”Bine că nu s-a folosit bara de metal”

VIDEO | Pumni şi picioare la un meci de Liga a 4-a. ”Bine că nu s-a folosit bara de metal”

Fotbal

Comentarii

Bătaie generală la meciuld intre AS Decebal Eşelniţa şi Victoria Strehaia, din Liga a 4-a.

Jucătorii şi antrenorii formaţiilor mehedinţene AS Decebal Eşelniţa şi Victoria Strehaia au uitat de fotbal şi şi-au împărţit pumni şi picoare, ca-n codru.

Bătaie general la meciul Decebal Eşelniţa şi Victoria Strehaia

Tensiunile s-au acumulat, iar la un moment dat s-au transformat în agresiuni fizice. În cadru se vede cum unul dintre oamenii prezenţi apucă să ”scoată din joc” o bară de metal, înainte ca bătăuşilor să le vină o idee ”genială” şi să o utilizeze.

Pumni si picioare impartite intre oficiali si jucatori ai echipelor Victoria Strehaia si Decebal Eselnita! Bine ca nu s-a folosit si bara de metal, fiindca acum am fi vorbit probabil despre o tragedie pe terenul de fotbal!”, a anunţat ”Săptămâna Mehedinţeană” pe pagina de Facebook.

Un bărbat aflat în incinta stadionului a sunat la poliţie, iar un echipaj din municipiul Orşova s-a prezentat la faţa locului - stadionul din Eşelniţa - aplicând sancţiuni totale în valoare de 1.900 de lei.

Facem precizarea că poliţiştii au acţionat în conformitate cu prevederile Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive”, explică IPJ Mehedinţi.

Afla mai multe despre: mehedintidecelba eselnitavictoria strehaia 

viewscnt
Articole similare