Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspuns acid dat de Florin Tănase, după criticile venite de la Marcel Puşcaş: "Eu nu circul cu tramvaiul"

VIDEO | Răspuns acid dat de Florin Tănase, după criticile venite de la Marcel Puşcaş: "Eu nu circul cu tramvaiul"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea va debuta pe banca celor de la FCSB chiar în marea finală a Cupei României, cu Sepsi. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 20:00, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro.

"E cel mai important meci din acest an, jucăm pentru un trofeu. Nu am mai câştigat un trofeu de mulţi ani, iar acest meci trebuie câştigat pentru fani, mai ales că trebuie să ştergem puţin din perioada proastă din ultimii ani.

Pentru mine ar fi primul trofeu la seniori. Consider că putem să ne calificăm în Europa League în acest an. Cupa ar putea salva acest sezon dezamăgitor, care, probabil, este cel mai slab de când sunt eu aici" , a declarat Florin Tănase.

Criticat în termeni duri de Marcel Puşcaş, care a declarat despre Florin Tănase că foloseşte piciorul stâng doar pentru a se urca în tramvai, mijlocaşul de la FCSB a profitat de moment şi i-a răspuns fostului fotbalist.

"Cum să comentez?! Din păcate, aici la Berceni, nu ajunge tramvaiul, deci eu nu circul cu tramvaiul" , a glumit Florin Tănase.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaflorin tanase 

viewscnt
Articole similare