Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspuns GENIAL dat de Mutu! Cum ar bate ACUM penalty-ul pe care l-a ratat la EURO 2008: ”Aşa aş da”

VIDEO | Răspuns GENIAL dat de Mutu! Cum ar bate ACUM penalty-ul pe care l-a ratat la EURO 2008: ”Aşa aş da”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit pentru prima dată despre penalty-ul ratat în meciul cu Italia, de la Euro 2008. ”Briliantul” a bătut atunci pe centru, iar Buffon a reuşit să apere.

Invitat de FRF în emisiunea ”Raport de joc”, Mutu a povestit ce s-a întâmplat la penalty-ul pe care România l-a avut în meciul cu Italia, de la Euro 2008. La scorul de 1-1, tricolorii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Mutu a încercat o scăriţă, dar Gianluigi Buffon a parat. În cazul unei victorii, România ar fi fost ca şi calificată în sferturile de finală ale competiţiei.

”A fost un moment care m-a durut câteva zile. Era o tensiune mare de tot, am vrut să bat pe centru, dar mingea s-a dus la semi-înălţime şi Buffon a putut s-o apere.

Dacă aş putea să dau timpul înapoi, aş bate tot pe centru, numai că aş da puţin mai sus, aşa cum mi-am dorit şi atunci. Aş bate de 100 de ori până aş da gol”, a spus Adrian Mutu.

Briliantul a vorbit şi despre noul său rol în cadrul FRF, precizând că îşi doreşte ca munca depusă de el să ajute echipa în îndeplinirea obiectivului: calificarea la Euro 2020.

"Obiectivele mele sunt simple, comune cu cele ale staff-ului echipei naţionale, cu cele ale lui Cosmin (n.r. Contra), de a califica echipa în 2020.

Mă va ajuta (n.r. experienţa de la Dinamo) pentru că a fost prima mea experienţă la nivel administrativ. Nu ştiam ce se mănâncă acest job.

Treaba mea pe relaţii internaţionale şi nu numai, de a ţine legătura cu managerii sportivi de la cluburile respective, tocmai pentru a putea găsi soluţiile cele mai bune şi atunci când jucătorii noştri sunt în dificultate la echipele de club să încercam să-i ajutăm, să-i ţinem în forma cea mai buna pentru echipa naţională
", a mai spus Mutu la FRF TV.

Afla mai multe despre: adrian mutupenaltyromaniaitaliabuffon,  

viewscnt
Articole similare