Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Raţ aşteaptă oferta din fotbalul românesc: "Nu mi s-ar potrivi o carieră de antrenor". E pregătit pentru noua provocare

VIDEO | Răzvan Raţ aşteaptă oferta din fotbalul românesc: "Nu mi s-ar potrivi o carieră de antrenor". E pregătit pentru noua provocare

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist al naţionalei, Răzvan Raţ, susţine că nu doreşte să devină antrenor precum alţi colegi cu care a jucat sub tricolor şi că ar dori să lucreze în conducerea unui club.

Fostul fundaş stânga a jucat ultima dată pentru ACS Poli Timişoara, de unde a plecat în iulie 2018, şi şi-a făcut planuri de viitor. Răzvan Raţ aşteaptă o ofertă din partea unui club: "Nu mi s-ar potrivi o carieră de antrenor, aş înclina doar pe partea administrativă şi mai departe nu ştiu, trebuie să găsesc... Da, aştept ofertă. Trebuie să găsesc oportunitatea potrivită pentru mine, cea care să-mi surâdă din toate punctele de vedere. 

Păi nu cred că am răbdare (n.r. - în privinţa unei cariere de antrenor). Sunt un caracater foarte coleric, e foarte greu şi nu am răbdare. În plus de asta, am aşteptări care... Atunci când am aşteptări mari, atunci ar apărea foarte multe conflicte", a declarat Răzvan Raţ. 

Răzvan Raţ, supărat pe Christoph Daum

Răzvan Raţ l-a acuzat pe fostul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum, că l-a forţat să se retragă de la naţională.

”Eu nu am renunţat la echipa naţională, m-a retras domnul Daum. Asta e. M-am gândit de multe ori la lucrul ăsta (n.r. - la un meci de retragere), dacă va fi să fie, bine. Dacă nu, asta e. Nu o să mor dacă nu o să am un meci de retragere”, a spus Răzvan Raţ, în septembrie, la Telekom Sport.

Raţ a evoluat în tricoul naţionalei României de 113 ori, fiind unul dintre puţinii fotbalişti ce au reuşit sa depăşească borna celor 100 de selecţii. 

Afla mai multe despre: razvan ratrazvan rat carierarazvan rat antrenorrazvan rat club 

viewscnt
Articole similare