Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ambros Martin după victoria României cu Slovenia

VIDEO | Reacţia lui Ambros Martin după victoria României cu Slovenia

CM Handbal

Comentarii

România - Slovenia la CM handbal feminin, competiţie transmisă în exclusivitate de Telekom Sport.

Tricolorele au început slab meciul cu Slovenia, dar au revenit spectaculos în repriza secundă şi au obţinut a doua victorie de la această ediţie a Mondialului, după tot atâtea partide. Aici ai fazele VIDEO din România - Slovenai 31-28.

Selecţionerul Ambros Martin a precizat că nu a fost surprins de startul bun al adversarelor şi s-a declarat mulţumit de reacţia echipei din partea a doua a meciului.

”O super victorie, dar au fost şi momente dificile. Cred că am câştigat şi cu inima azi pentru că a fost un meci extrem de dificil. Ştiam că ele vor începe jocul în forţă, dar echipa a reacţionat foarte bine după ce a fost condusă. Am crezut întotdeauna în puterile noastre şi am reuşit până la urmă să ne impunem şi sunt foarte fericit. Adversarele ne-au pus probleme mari în prima repriză, au dat mult pe spaţiul porţii, dar noi am păstrat disciplina şi lucrurile tactice pe care le-am discutat înainte de meci. Fiecare jucătoare îşi ştie rolul ei şi reuşim să jucăm ca o echipă adevărată, iar acest lucru este esenţial! Acest rezultat este important pentru noi, dar nu e unul decisiv. Ne vom bucura în această seară, dar apoi ne vom pregăti pentru meciul cu Spania, pentru că va fi unul extrem de greu”, a declarat Ambros Martin pentru Telekom Sport.



Aici ai tot ce trebuie să ştii despre Campionatul Mondial de handbal feminin. Program, rezultate, grupa României




 

Afla mai multe despre: martin ambrossloveniaromaniavictorie 

viewscnt
Articole similare