Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a scos un egal în prelungiri cu Elche, victorie cu emoţii pentru FC Barcelona. Toate golurile zilei de duminică din La Liga

VIDEO | Real Madrid a scos un egal în prelungiri cu Elche, victorie cu emoţii pentru FC Barcelona. Toate golurile zilei de duminică din La Liga
Comentarii

După ce, la mijlocul săptămânii trecute, a făcut 0-0 cu Elche, în Cupă, şi s-a calificat abia după prelungiri, Real Madrid s-a chinuit cu valencienii şi în campionat, pe Santiago Bernabeu.

Jucătorii lui Ancelotti au primit un prim penalty în repriza întâi, dar Benzema nu a prins cadrul porţii. S-a marcat în schimb la poarta lui Courtois: Boye a punctat înaintea pauzei. Cu un sfert de oră înainte de final, Milla a dus scorul la 2-0. Real a mai primit o lovitură de la 11 metri, iar Modric a redus din diferenţă. În prelungiri, Militao a salvat punctul după o centrare a lui Vinicius, iar echipa lui Ancelotti îşi menţine avansul de patru puncte faţă de a doua clasată Sevilla.

Barcelona a ajuns la a şasea partidă consecutivă fără înfrângere. În deplasare cu Alaves, Luuk De Jong şi Pique au ratat din câţiva metri deschiderea scorului. Joselu a ratat pentru gazde o ocazie uriaşă. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Frankie de Jong cu 3 minute înainte de final.

Real Sociedad nu a reuşit să treacă acasă de Getafe. Isak a ratat o ocazie imensă în prelungiri. Bara transversală s-a opus, iar dintre primele cinci clasate în Spania doar Betis a câştigat în această etapă.

Nou promovata Rayo Vallecano a cedat pentru prima dată acasă în acest sezon. Athletic Bilbao s-a impus cu 1-0 la Madrid, după reuşita din prima repriză a lui Serrano. Alvaro Garcia a avut cea mai mare şansă de a egala, dar execuţia sa a lovit bara.

Osasuna a câştigat meciul de la Granada, cu două goluri marcate în repriza secundă. Chimy Avila putea deschide scorul pentru oaspeţi înainte de pauză. Granada s-a apropiat periculos de poarta adversă de-abia după o oră de joc. Puertas a fost blocat însă de un fundaş al oaspeţilor.

David Garcia a marcat primul gol al meciului. Scorul final a fost stabilit de Kike Garcia, în ultimul minut.

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare