Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a ZDROBIT-O pe APOEL şi e gata de optimile Ligii Campionilor!

VIDEO | Real Madrid a ZDROBIT-O pe APOEL şi e gata de optimile Ligii Campionilor!
Comentarii

Real Madrid s-a distrat în Cipru, reuşind să câştige cu scorul de 6-0, două dintre goluri au fost marcate de Cristiano Ronaldo. După acest succes, campioana Europei a reuşit calificarea în optimi, la fel ca Tottenham.

Real Madrid a pornit excelent în actualul sezon şi nimic nu părea să o oprească. După trofeul Ligii Campionilor câştigat în finalul stagiunii trecute, echipa antrenată de Zinedine Zidane a câştigat Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei într-o singură lună. Însă, de acolo totul s-a rupt pentru madrileni. Real are un start de sezon de coşmar în La Liga, iar după 12 etape disputate din Spania, este deja la 10 puncte în spatele liderului FC Barcelona.

APOEL - Real Madrid, 21:45, Telekom Sport 2

Nici în Liga Campionilor nu le merge mai bine madrilenilor. Campioana Europei a început bine, a obţinut două victorii în primele două etape, apoi a scos un singur punct din "dubla" cu Tottenham. Ce-i drept, Real Madrid se poate considera calificată în optimi, doar datorită formei slabe pe care o traversează Borussia Dortmund. Cu o victorie în meciul cu APOEL, starurile lui Zidane merg în faza următoare a competiţiei.

APOEL - Real Madrid, echipele probabile

APOEL (4-2-3-1): Nauzet Pérez - Vouros, Carlão, Rueda, Lago - Nuno Morais, Vinicius - Zahid, Ebecilio, Aloneftis - Poté

Real Madrid (4-4-2): Casilla - Nacho, Varane, Vallejo, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić, Isco - Benzema, Ronaldo

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridapoelnicosiachampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare