Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid şi Tottenham s-au anihilat reciproc. Egalitate perfectă după 3 etape!

VIDEO | Real Madrid şi Tottenham s-au anihilat reciproc. Egalitate perfectă după 3 etape!
Comentarii

Real Madrid şi Tottenham aveau, înainte de meciul direct de pe ”Bernabeu”, acelaşi număr de puncte şi acelaşi golaveraj (6-1) în grup H.

UPDATE. După confruntarea din Madrid, cele două formaţii au rămas la egalitate perfectă, întrucât scorul a fost egal, 1-1. Tottenham a deschis scorul în minutul 28, după un autogol marcat de Varane. Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final în minutul 43, după ce a executat excelent o lovitură de la 11 metri. Şi celălalt meci al grupei, APOEL - Dortmund, s-a terminat la egalitate, tot 1-1.

În Grupa H, Real Madrid şi Tottenham au pornit ca din puşcă şi au punctaj maxim după primele două etape. Macar una dintre ele va pierde însă puncte în această etapă şi Borussia Dortmund are şansa să relanseze lupta pentru calificare, dacă se impune în partida cu APOEL Nicosia, transmisă în direct pe www.telekomtv.ro.

Real Madrid - Tottenham, live în Liga Campionilor. Echipele probabile

  • Real Madrid: K. Navas - Nacho, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, C. Ronaldo
  • Tottenham: Lloris - Alderweireld, D. Sanchez, Vertonghen - Aurier, Winks, Dier, B. Davies - Sissoko, Eriksen - Kane

Real Madrid are toate motivele să-şi dorească să tranşeze cât mai rapid lupta pentru calificarea în următoarea fază, pentru a se putea concentra pe cursa de urmărire a Barcelonei din campionat, acolo unde catalanii au un avans de cinci puncte după primele opt etape.

Trupa lui Zidane pare departe de forma arătată în sezonul trecut, dar chiar şi aşa şi-a respectat blazonul în UEFA Champions League, cu victorii clare obţinute cu APOEL (3-0) şi Borussia Dortmund (3-1).

Tottenham este formaţia cotată cu a treia şansă la calificare înainte de startul partidelor din grupă, însă victoria din prima rundă cu Dortmund îi pune acum pe elevii lui Pochettino într-o poziţie foarte bună. Cu atacantul Harry Kane în formă maximă, Spurs speră la un rezultat bun şi pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid - Tottenham, declaraţiile antrenorilor

Zinedine Zidane şi Mauricio Pochettino sunt conştienţi de importanţa confruntării directe în ceea ce priveşte soarta calificării şi a ocupării primului loc în grupă, poziţie ce poate asigura un adversar mai uşor în optimi. Ambii au vorbit la superlativ despre adversari

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: "Revenim în Champions League şi întâlnim un adversar foarte bun, iar asta ne motivează. Tratăm fiecare echipă cu maximum de respect. Avem două finale cu Spurs, iar prima se va juca mâine. E o finală a grupei, între două echipe cu acelaşi număr de puncte. 

Vrem să facem un meci bun. Cred că va fi un meci frumos pentru toţi pasionaţii de fotbal. Nu ştiu care va fi viitorul lui Kane, dar oricum nu pot vorbi despre asta aici şi în acest moment. E un jucător fundamental pentru Spurs. E bun la toate şi ceea ce face el e să înscrie goluri. Nu e un jucător static, găseşte mereu spaţii. E un jucător complet".

Mauricio Pochettino, antrenor Tottenham: "Dacă nu ai jucat pe Santiago Bernabeu se poate spune că nu ţi-ai primit botezul în fotbal [...] Ronaldo e un jucător foarte important, dar ei au mulţi jucători extrem de buni. Au o echipă fantastică şi un antrenor pe măsură. Real e un club fantastic, dar pentru a câştiga trofee e important ca toată lumea să contribuie. Cristiano e ca Messi, au un impact uriaş asupra echipelor din care fac parte. E unul dintre cei mai buni jucători din lume, asta e clar. E dificil să mai găseşti ceva noi de spus despre aceşti jucători, cum era şi cu Maradona. Sunt pur şi simplu speciali. Pot întoarce soarta unui meci şi îşi fac echipele să joace mai bine. Nu o întâlnim doar pe Real  Madrid, ci şi pe cel mai bun jucător din lume".

  • Fazele video şi rezumatele partidelor Real Madrid - Tottenham şi APOEL - Borussia Dortmund se văd pe www.telekomsport.ro

Show-ul UEFA Champions League revine, LIVE pe Telekom Sport. Unde vezi Manchester City - Napoli, Real Madrid - Tottenham şi celelalte 14 meciuri ale etapei

 
 

Afla mai multe despre: real madridtottenham,  

viewscnt
Articole similare