Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, spulberată de Barcelona! Suarez, Messi şi Vidal le-au aruncat prosopul ”galacticilor”. Carvajal a fost eliminat în a doua repriză

VIDEO | Real Madrid, spulberată de Barcelona! Suarez, Messi şi Vidal le-au aruncat prosopul ”galacticilor”. Carvajal a fost eliminat în a doua reprizăgalerie foto

La Liga

Comentarii

Barcelona a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Real Madrid, de pe Bernabeu, şi s-a distanţat la 14 puncte de trupa lui Zidane, care are însă un meci mai puţin jucat. Suarez, Messi şi Aleix Vidal au marcat pentru catalani.

Va fi un Crăciun de coşmar pentru madrileni! Barcelona a câştigat fără drept de apel meciul cu Real Madrid şi s-a distanţat decisiv în fruntea ierarhiei din La Liga.

Partida de pe Bernabeu a început bine pentru Real, dar s-a terminat absolut catastrofal! Mai întâi golul lui Ronaldo din minutul doi e anulat corect de tuşier, iar apoi tot Cristiano luftează incredibil dintr-o poziţie clară de gol.

Finalul primei părţi s-a jucat pe contre, dar nicio formaţie n-a reuşit să dea lovitura. Ronaldo e blocat magistral de Ter Stegen, iar atunci când portarul Barcelonei a fost bătut, mingea lui Benzema s-a dus direct în bară. A avut şi Barca şansa ei, dar Paulinho a fost blocat excelent de Keylor Navas.

Partea a doua a fost însă în totalitate adjudecată de Barcelona. Real a ieşit teribil de la cabine, iar Messi şi compania au zburdat pe teren. Suarez deschide scorul în minutul 54, după gafe în lanţ ale apărării lui Zidane, iar în minutul 63 meciul se termină complet. Carvajal e eliminat după un henţ în poziţie de ultim apărător, iar Messi transformă penalty-ul. E 2-0 şi Real e KO.

Madrilenii au o tresărire de orgoliu, dar Bale şi Ramos sunt blocaţi de acelaşi Ter Stegen, portar aflat într-o zi mare azi. În ultimul minut al prelungirilor, pentru ca totul să fie rău pentru Real şi perfect pentru catalani, Barcelona mai marchează o dată! Aleix Vidal şutează, mingea se scurge pe sub Navas şi prosopul e aruncat pe Bernabeu.

3-0 pentru Barcelona, care ajunge la 14 puncte de Real Madrid şi sprintează aproape decisiv spre titlu.

VIDEO | REAL MADRID - BARCELONA 0-3

Echipele de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Modrici, Kovacici, Kroos - Ronaldo, Benzema

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Vermaelen, Alba - Rakitici, Paulinho, Busquets, Iniesta - Suarez, Messi

Min. 93: Fluier final

Min. 93: GOOOL BARCELONA! Aleix Vidal marchează pentru 3-0.

Min. 82: O nouă şansă mare de gol pentru Real! Ter Stegen scoate fabulos!

Min. 78: Ocazie imensă pentru Real! Bale nu-l poate învinge pe Ter Stegen

Min. 64: GOOOL BARCELONA! Messi transformă lovitura de pedeapsă

Min. 63: Penalty şi ROŞU pentru Carvajal! 

Min. 59: Sergio Ramos scapă incredibil de eliminare! Căpitanul lui Real îl loveşte cu pumnul pe Suarez

Min. 54: GOOOL BARCELONA! Luis Suarez deschide scorul pe Bernabeu!

Min. 53: Luis Suarez şutează slab dintr-o poziţie bună! Navas reţine uşor

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Madrid!

Min. 42: BARĂ REAL! Lovitura de cap a lui Benzema se duce în bara porţii lui Ter Stegen

Min. 31: Cristiano Ronaldo are o şansă uriaşă de a marca! Ter Stegem are un reflex uluitor

Min. 30: Keylor Navas scoate formidabil şutul lui Paulinho! Ce ocazie pentru Barcelona

Min. 25: Lipsesc ocaziile mari! Meci extrem de echilibrat

Min. 10: Şansă bună pentru Real, dar Cristiano Ronaldo luftează incredibil.

Min. 2: GOL ANULAT pentru Real! Cristiano Ronaldo s-a aflat în ofsaid!

Min. 1: A început meciul

Atmosferă senzaţională pe Santiago Bernabeu: ”Crăciun în Alb” a fost mesajul fanilor lui Real Madrid

UPDATE 10:38 | Discurs DUR ţinut de Messi în vestiar înainte de Real - Barcelona! Incredibil ce le-a cerut colegilor

UPDATE 10:10 | Vezi AICI Galerie FOTO | Cel mai aşteptat El Clasico din toate timpurile! Cum arată prima pagină a ziarelor din Spania înainte de Real Madrid - Barcelona


UPDATE 22.12 | “Vrem să profităm de forma noastră bună. Trebuie să fim atenţi la orice situaţie şi la orice detaliu, pentru că în astfel de partide orice detaliu poate înclina balanţa în favoarea ta. Real Madrid este o echipă foarte puternică acasă, cu jucători foarte rapizi, iar atunci când ţi se pare că joci bine şi domini pte poate surprinde cu contraatacuri. Nu suntem favoriţi şi în astfel de meciuri nu contează locul din clasament”, a declarat antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, care nu poate conta pe Dembele, Paco Alcacer şi Umtiti, accidentaţi. Din lot nu fac parte nici Arda Turan, Rafinha şi Deulofeu.

De cealaltă parte, Zinedine Zidane spune că Real Madrid este pregătită pentru a face un meci mare şi că starul Cristiano Ronaldo este 100% apt de joc: “Suntem pregătiţi pentru a face un meci mare. Ne gândim doar să facem un joc bun împotriva unui adversar care este foarte bun. Dorinţa noastră, ambiţia şi felul în care vom începe jocul vor fi cheile El Clasico. Nu trebuie să ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să gândim pozitiv. Iar dacă vom pierde, nu va fi decis campionatul. Toate meciurile vor fi finale. Indiferent ce se va întâmpla mâine, vom continua să muncim. Cristiano Ronaldo este bine, este sută la sută bine. S-a antrenat astăzi”.


UPDATE 21.12. El Clasico va începe încă de la ora 12:00 la Telekom Sport! Chiar dacă meciul în sine e programat la ora 14:00, noi îţi vom oferi toate informaţiile necesare despre cel mai tare duel al planetei cu un jurnal dedicat de jumătate de oră. De la ora 12:30, Dan Udrea şi invitaţii săi, Basarab Panduru şi Andrei Vochin, vă pregătesc o ediţie specială a emisiunii Sport Report de o oră şi jumătate! Îi vor ajuta cu pronosticuri nume importante din fotbalul românesc, precum Gică Hagi, Cosmin Contra, Florin Răducioiu, Iosif Rotariu sau Nicolae Dică. 


UPDATE 20.12. Cristiano Ronaldo i-a dat emoţii lui Zidane, înainte de ”El Clasico”, transmis în direct de Telekom Sport 1. Starul lusitan a acuzat dureri la gambă şi nu s-a antrenat normal. Din fericire pentru ”galactici”, Ronaldo va fi apt de joc contra Barcelonei.


Partida o găseşte pe Barcelona la 11 puncte în faţa eternei rivale şi la 6 faţă de ocupanta locului 2, Atletico Madrid. Catalanii au un parcurs de vis în actuala stagiune. După 16 etape, au strâns 42 de puncte, cu 13 victorii, 3 egaluri şi nicio înfrângere. Totodată, au cel mai bun atac, cu 42 de goluri marcate, respectiv cea mai sigură defensivă cu 7 goluri primite.

LIVE VIDEO Real Madrid - Barcelona. Înfrângeri cu rivala

Barcelona nu a pierdut niciun meci în acest sezon în La Liga, Liga Campionilor şi Cupa Regelui. Totuşi, are două înfrângeri, ambele venite în Supercupa Spaniei cu Real Madrid. A fost atunci 3-1 pe Camp Nou şi 2-0 pe Santiago Bernabeu pentru madrileni. După acele eşecuri, Barcelona a legat 24 de meciuri oficiale fără înfrângere, dintre care 19 victorii!

Şi Real dă semne de revenire. Este neînvinsă de zece partide, iar de curând a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor. În campionat se află însă abia pe locul 4 din cauza unui start de sezon modest, în care vedeta sa, Cristiano Ronaldo, abia a reuşit să găsească drumul spre poartă. Nu e nimic pierdut, iar lupta pentru titlu poate fi reaprinsă în cazul unui succes obţinut sâmbătă. 

LIVE VIDEO Real Madrid - Barcelona. Messi domină

Barcelona are 11 puncte peste Real, în timp ce Messi a marcat cu zece goluri mai mult decât Ronaldo în La Liga. Starul argentinian a ajuns la cota 14 şi are toate şansele să iasă golgheter la finele acestei stagiuni. De cealaltă parte, atacantul lui Real a înscris de numai patru ori până acum, asta şi pentru că a fost suspendat 5 etape.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a câştigat de curând cel de-al 5-lea său Balon de Aur, egalându-l pe Messi în acest top. De asemenea, Ronaldo este cel mai bun marcator în momentul de faţă în Liga Campionilor. 

LIVE VIDEO Real Madrid - Barcelona. Istoricul directelor

Va fi cel de-al 236-lea El Clasico din istorie, luând în calcul doar jocurile oficiale. Real are 95 de victorii, Barcelona 91, iar alte 49 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Interesant este că au avut loc şi 34 de partide neoficiale. Barcelona domină autoritar această statistică, înregistrând 20 de victorii. În schimb, Real şi-a învins rivala doar de patru ori în competiţii amicale. Cea mai mare diferenţă de scor din istoria meciurilor directe s-a consemnat în 19 iunie 1943: 11-1 pentru Real Madrid într-o partidă de Cupa Regelui. 

 

 

Afla mai multe despre: el clasicoreal madridbarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare