Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Recorduri de puncte pentru Harden şi Porzingis! Cleveland, înfrângere umilitoare cu ultima clasată

VIDEO | Recorduri de puncte pentru Harden şi Porzingis! Cleveland, înfrângere umilitoare cu ultima clasatăgalerie foto

NBA

Comentarii

Cleveland Cavaliers, vicecampioana din NBA, a trăit un nou meci dezamăgitor. Echipa lui LeBron James a fost învinsă pe teren propriu de Atlanta Hawks, scor 115-117. Într-un alt meci, transmis în direct la Telekom Sport 2, Miami Heat s-a impus cu 104-101 în Staples Center, cu LA Clippers.

Cea mai spectaculoasă partidă a serii s-a disputat însă în Houston. Rockets a câştigat cu 137-110 în faţa celor de la Utah Jazz. James Harden a reuşit cele mai multe puncte din carieră într-un singur meci, 56!

CELE 56 DE PUNCTE ALE LUI JAMES HARDEN

Record de puncte în carieră a avut şi puştiul Kristaps Porzingis, 40 mai exact. New York Knicks, echipa sa a învins-o cu 108 la 101 pe Indiana Pacers. Franciza din Madison Square Garden traversează o perioadă excelentă, cu cinci victorii în ultimele sale şase meciuri. 

CELE 40 DE PUNCTE ALE LUI KRISTAPS PORZINGIS

Boston Celtics îşi continuă parcursul de vis din startul acestui sezon. Echipa lui Kyrie Irving s-a impus clar într-o deplasare complicată, la Orlando, scor 104-88. La fel de bine se descurcă şi Timberwolves în Conferinţa de Vest. Butler, Wiggins şi Towns au bifat un nou succes, 112-94 cu Charlotte Hornets. 

Afla mai multe despre: cleveland cavaliersjames hardenkristaps porzingisnbabaschet 

viewscnt
Articole similare