Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Revenire de senzaţie pentru Cleveland în Madison Square Garden. LeBron, din nou la înălţime!

VIDEO | Revenire de senzaţie pentru Cleveland în Madison Square Garden. LeBron, din nou la înălţime!galerie foto

NBA

Condusă chiar şi cu 23 de puncte, Cleveland Cavaliers a reuşit să întoarcă rezultatul în celebra arenă Madison Square Garden şi a învins-o cu 104-101 pe New York Knicks.

LeBron James a încheiat partida cu 23 de puncte, 9 recuperări şi 12 assist-uri, adăugându-şi pe statistici şi 3 capace. Au intrat bine de pe bancă în tabăra oaspeţilor Kyle Korver şi Dwyane Wade, care au produs împreună 36 de puncte.

Porzingis, puştiul-minune al lui Knicks, a avut parte de un meci slab, marcând 20 de puncte, cu 15 dintre cele 21 de aruncări ale sale complet ratate. 

Campioana Golden State a câştigat cu 110-100 împotriva celor Orlando Magic. Victoria a venit fără Stephen Curry. În schimb, Durant şi Draymond Green au marcat 41 de puncte. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.